Ajazz AK680 alınır mı?

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Bu ürünü almak istiyorum indirimdeymiş bu fiyata değer mi, daha iyisi var mıdır? Herhangibi bir sorun çıkartır mı uzun kullanımda. Bir de kargo sıkıntısı falan olur mu?

Alırken Steam'deki gibi komisyon alır mı Papara veya nays ile alacağım.

616tlye geliyor.

@550519 @382019

Ajazz AK992 Hot-swappable Mechanical Keyboard veya bu alınır mı? +ları eksileri nelerdir?

Son düzenleme:
AK992'de de AK680'de de Brown Switch almanızı öneririm. Ben alacak olsam numpadsiz tercih ederdim ve AK680'in Brown Switch olanını alıp geçerdim. 21 Dolara bedava bir klavye. Komisyon kesilmiyor o anki kur ile ne kadar tutuyorsa onu kesiyor.

Uzun kullanımda sorun çıkartırmı?

Ajazz yurtdışında kaliteli markalar arasında. AK680'de içerik ve malzeme bakımından vs. fiyatına göre oldukça dolu. Klavyeyi hor kullanmadığınız sürece veya sıvı temasına uğratmadığınız sürece hiçbir sorun olmayacaktır ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Zaten hot swappable swict değiştirilebiliyor peki mu klavyeye uygun switchler kaç tl kaliteli tok sesli?

Ve tam olan ile farkı görünüş ve boyut harici nedi?

Birde ne zamana kadar geçerli,

Brown Switch olanını alırsanız Switch değiştirmeye gerek kalmaz ama diyelim ki değiştirmek istediniz.
O zaman da aşagı yukarı 20-50 Dolar arasına çok kaliteli Switchler alabilirsiniz. Tabii Brown Switchli halinden böyle bir şey yapmak fanteziye kaçıyor onu da belirteyim.

AK992 ile arasında gördüğüm kadarıyla boyut ve görünüş farkı var. Birisi numpadsiz model diğeri numpadli gibi. İndirimin süresi hakkında hiçbir fikrim yok alabiliyorsanız hemen alın geçin.

Başka bir forumda iç yapı pbt keycap falan yazıyor.

Olabilir hocam. PBT sizin işinize yaracak mı ona bakmanız lazım. Bir de AK992'nin Retro sürümü gözüme aşırı hoş gözükmedi nedense. Retro seven için üretildiği belli oluyor baya sizin tercihiniz gene de.

Pbt ne? Cahilliğime verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…