shinoaxd Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı?
Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı?
fortune999 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.631 Çözümler 11 19 Temmuz 2025 #2 shinoaxd dedi: Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Siyah modeli aşırı iyiymiş bu arada desenleri harika. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
shinoaxd dedi: Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Siyah modeli aşırı iyiymiş bu arada desenleri harika.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 14.582 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 shinoaxd dedi: Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Manyetik istiyorsan al geç. Mekanik istiyorsan bunu al: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
shinoaxd dedi: Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Manyetik istiyorsan al geç. Mekanik istiyorsan bunu al: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
InsomniacX Picopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 shinoaxd dedi: Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, alınır. Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Kablosuz modelini öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
shinoaxd dedi: Ajazz AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları ekteki linkten (Trendyol) klavyeyi almak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, alınır. Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Kablosuz modelini öneririm.
shinoaxd Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #5 kxy dedi: Manyetik istiyorsan al geç. Mekanik istiyorsan bunu al: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Magnetik istiyorum ve pembe rengini istiyorum. InsomniacX dedi: Ben kullanıyorum, alınır. Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Kablosuz modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
kxy dedi: Manyetik istiyorsan al geç. Mekanik istiyorsan bunu al: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Magnetik istiyorum ve pembe rengini istiyorum. InsomniacX dedi: Ben kullanıyorum, alınır. Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Kablosuz modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 14.582 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #6 shinoaxd dedi: Magnetik istiyorum ve pembe rengini istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ajazz alabilirsin.
shinoaxd dedi: Magnetik istiyorum ve pembe rengini istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ajazz alabilirsin.
shinoaxd Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #7 kxy dedi: Ajazz alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki Trendyol'dan alsam sorun yaşar mıyım?
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.217 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Temmuz 2025 #8 Bu bütçelerde alınabilecek ürünlerden. Trendyol'da bir sıkıntı yaşamazsınız.
shinoaxd Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #9 AdaBagcibasi dedi: Bu bütçelerde alınabilecek ürünlerden. Trendyol'da bir sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
AdaBagcibasi dedi: Bu bütçelerde alınabilecek ürünlerden. Trendyol'da bir sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.