Ajazz AK680 alınır mı?

BatuhanTR1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-NVIDIA GeForce RTX 2060 (EKRAN KARTI)

-DDR4 16GB (RAM)

-AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor (İŞLEMCİ)

- SANDİSK SSD PLUS 240 GB (SSD)

-TOSHIBA HARDDİSK 2 TB (HARDDİSK)

-PRIME B450M-K II (AnaKart)
Ajazz AK680 Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları alınır mı sizce? Ve alınırsa hangi switch alınmalı? Ben brown ve red arasında kaldım. Oyunda oynuyorum günlük takılıyorum da bütçem daha yükselmez 1200'den fazla 1700 TL'ye kulaklık aldım, Havit H2039BG'yi.
1000 TL civarına alınabilecek en iyi klavyedir AK680. Ama PTTAVM'de daha ucuza bulabiliyorsunuz.
Brown veya red switch bence en mantıklısı.

1000 TL civarına alınabilecek en iyi klavyedir AK680. Ama PTTAVM'de daha ucuza bulabiliyorsunuz.
Brown veya red switch bence en mantıklısı.
Hocam peki havit h2039bg iyi bir seçenek olmuş mu? Fuxi h3 serilerine felan baktım çok kronik sorunu felan var demişler forumlarda

Hocam peki havit h2039bg iyi bir seçenek olmuş mu? Fuxi h3 serilerine felan baktım çok kronik sorunu felan var demişler forumlarda
İyi yapmışsınız ama ben olsam bütçeyi 300 TL daha yükselterek JBL Quantum 350 alırdım. Bütçe yükselmezse ve kablosuz arıyorsanız zaten o bütçede pek seçenek yok.

İyi yapmışsınız ama ben olsam bütçeyi 300 TL daha yükselterek JBL Quantum 350 alırdım. Bütçe yükselmezse ve kablosuz arıyorsanız zaten o bütçede pek seçenek yok.
Görmüştüm hocam o kulaklığı ama kablosuz arıyordum o kablonun dönmesi felan temassızlık yapması o kadar çıldırtıyor ki

Konuyla alakasız Valorant oynuyor musun?
3 aydır nadiren felan oynuyorum oda arkadaş ortamında oynanırsa counter felan atıyorum çoğunlukla

Hocam sizin sistem herhalde 40-45kya falan alınabilir o sistemle Valorant'ta kaç FPS alırız?
37000 TL'ye almıştım sistemi. Valorant'da aldığım FPS'i hatırlamıyorum ama baya fazlaydı size öyle söyliyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı