Ajazz AK680 brown switch klavye tuşlar tutukluk yapıyor

kuzzy

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2022
Mesajlar
156
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci İ5 10400F
Ekran kartı XFX RX 6600
Ram:2x8gb 16 GB ram
Kasa:Xigmatek Beast
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi tuşlar ya ikişer basıyor ya tutukluk yapıyor ha hiç basmıyor. Fabrika ayarlarına da döndürdüm fayda etmedi yardımcı olabilen olursa sevinirim.
 
Tuşları bu durumu klavyenin yazılımıyla değil, Switch'lerin kendisiyle alakalı hocam. Hotswap bir klavye olduğu için sorun yaşadığınız Switch'leri söküp yerlerine yenisini takmanız sorununuzu çözecektir.

Bunlara uygun switch nereden bulabilirim peki ve kalıcı çözüm olur mu?
 
Bunlara uygun switch nereden bulabilirim peki ve kalıcı çözüm olur mu?
Hocam Switch'lerin bir ömrü var. Yani kalıcı çözüm olur diyemem. Çok kaliteli switch'ler bile vadettiği tıklama sayısını doldurmadan ömrünü doldurabiliyor. 3 veya 5 pinli Brown Switch almanız yeterli. Yedek Brown Switch şeklinde aratmanız yeterli. Sarı sitede de var alışveriş sitelerinde de. Böyle böyle bozuldukça yenisiyle değiştireceksiniz. O nedenle 10-15 adet falan alıp kenara koymanız yeterli.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı