NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.407 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Bu klavyeyi almayı düşüyorum, kablosuz olanı. Ben bu yazan fiyattan başka ek olarak ödeme yapacak mıyım? Ajazz Ak680 kablolu USB oyun mekanik klavye arkadan aydınlatmalı sıcak-swap 2.4G kablosuz klavye kırmızı anahtarları 68 anahtar PC Laptop için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Bu klavyeyi almayı düşüyorum, kablosuz olanı. Ben bu yazan fiyattan başka ek olarak ödeme yapacak mıyım? Ajazz Ak680 kablolu USB oyun mekanik klavye arkadan aydınlatmalı sıcak-swap 2.4G kablosuz klavye kırmızı anahtarları 68 anahtar PC Laptop için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 5 Temmuz 2024 #2 NoBMPR R8 dedi: Bu klavyeyi almayı düşüyorum, kablosuz olanı. Ben bu yazan fiyattan başka ek olarak ödeme yapacak mıyım? Ajazz Ak680 kablolu USB oyun mekanik klavye arkadan aydınlatmalı sıcak-swap 2.4G kablosuz klavye kırmızı anahtarları 68 anahtar PC Laptop için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... İyidir hocam şimdi satın ala tıklarsanız vergi çıkartır görebilirsiniz ayrıca dolara alsanız daha iyi olur daha ucuza geliyor doların çevrilmiş hali ile 770 iken bu şekilde 840 TL.
NoBMPR R8 dedi: Bu klavyeyi almayı düşüyorum, kablosuz olanı. Ben bu yazan fiyattan başka ek olarak ödeme yapacak mıyım? Ajazz Ak680 kablolu USB oyun mekanik klavye arkadan aydınlatmalı sıcak-swap 2.4G kablosuz klavye kırmızı anahtarları 68 anahtar PC Laptop için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... İyidir hocam şimdi satın ala tıklarsanız vergi çıkartır görebilirsiniz ayrıca dolara alsanız daha iyi olur daha ucuza geliyor doların çevrilmiş hali ile 770 iken bu şekilde 840 TL.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.407 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 @ATTILA453 hocam şimdi bu klayve kablolu mu kablosuz mu? Ben onu anlayamadım.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 5 Temmuz 2024 #4 NoBMPR R8 dedi: @ATTILA453 hocam şimdi bu klayve kablolu mu kablosuz mu? Ben onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linkte isim olarak kablolu yazıyor ki bildiğim kadarıyla da kablolu bir klavye.
NoBMPR R8 dedi: @ATTILA453 hocam şimdi bu klayve kablolu mu kablosuz mu? Ben onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linkte isim olarak kablolu yazıyor ki bildiğim kadarıyla da kablolu bir klavye.