Dostlar dün Ak 680 model bir klavye aldım alırken hoşuma gitti fakat sonra kafama takılan sorular oldu. Klavyeyi Amazon'dan 1000TL'ye aldım sizce mantıklı mı yaptım? Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Dostlar dün Ak 680 model bir klavye aldım alırken hoşuma gitti fakat sonra kafama takılan sorular oldu. Klavyeyi Amazon'dan 1000TL'ye aldım sizce mantıklı mı yaptım? Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Şu an AliExpress'de vergi dahil 900TL. İndirim olduğunda çok daha ucuza düşüyor. Eğer iptal edemeyeceğiniz bir durumdaysa 100TL günümüzde çok bir para değil. Ama indirimi beklerim diyorsanız yanlış değilsem 500TL'lere düşüyordu.
Evet, bende daha yeni Z686 aldım, ben aldığımda fiyatı 300 liraydı, vergi dahil 550 falan olmuştu 1 gün sonra baktığımda aynı satıcı 1200'e çıkartmıştı.
Evet, bende daha yeni Z686 aldım, ben aldığımda fiyatı 300 liraydı, vergi dahil 550 falan olmuştu 1 gün sonra baktığımda aynı satıcı 1200'e çıkartmıştı.
Keycaps ilk indirim kullanırsanız vergisiz 200 küsur, vergili tam 409TL ediyor, ama belki sahibinden üzerinden bozuk bir klavye alıp onun tuşlarını kullanabilirsiniz .