Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1400 e almaya değer mi? Aulayı 2300 e satmıştım.

Temu kredim ile beraber indirimle sadece gümrük vergisini ödedim 450TL. Bakalım bekliyorum.

Temu'daki bu 1001 TL'lik klavye 8000 Hz mi? Rapid triger var mı? RGB var mı? Alan ya da bile varsa söyleyebilir mi?

Temu'daki bu 1001 TL'lik klavye 8000 Hz mi? Rapid triger var mı? RGB var mı? Alan ya da bile varsa söyleyebilir mi?

Manyetik switche sahip olan bütün klavyelerin Rapid trigger ve snap tap özelliği vardır. Manyetik olduğu sürece gerisi yazılıma bağlı bir şey ileride bambaşka bir özellik de çıkabilir yani sonrasında gelen güncellemeye bağlı olarak. Ben bugün satın aldım Temu'dan ve RGB yok ve düz 1000Hz versiyonu. 1000Hz ile 8000Hz arasında e-spor düzeyinde olmadığınız sürece bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Teşekkürler.

Çok haklı konuştunuz hocam, lafı ağzımdan aldınız. Teşekkür ederim.

1400'e almaya değer mi? Aula'yı 2300'e satmıştım.

Kesinlikle değer, alabilirsiniz. 1400 TL'ye başka bir manyetik switchli klavye bulmanız çok zor.

Değer değmez ihtiyacınıza göre değişir rekabetçi oyun oynamayacaksınız bu klavyeyi almak mantıksız.

Genel kullanım konforunu çok arttırıyor ve bu fiyata alabileceği mekanik klavyelerden çok daha iyi, mekanik linear switchlerle karşılaştırdım, kesinlikle magnetik daha konforlu.

Kronik sorunu yok hocam, gayet güzel klavye. Toplam 3 gündür kullanıyorum, hiçbir problemle karşılaşmadım. RGB olmaması sorun değilse alabileceğinizin en iyisi bu şu an.
RGB yok derken hiç mi ışık yok yoksa bütün renkler mi yok hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…