Sıkıntı olmaz hocam, @ozguven_askim'ın klavyesi gümrükten geçti.
Dikkate almanız gereken tek şey RGB olmamasının size problem yaratıp yaratmayacağı. Bu satıcıdan alırsanız RGB de gelebilir, konuyu okuduysanız söylemiştim.
Sıkıntı olmaz hocam, @ozguven_askim'ın klavyesi gümrükten geçti.
Dikkate almanız gereken tek şey RGB olmamasının size problem yaratıp yaratmayacağı. Bu satıcıdan alırsanız RGB de gelebilir, konuyu okuduysanız söylemiştim.
@ozguven_askim hocam gelince RGB çıkıp çıkmadığını yazar mısınız? Birkaç saat önce kuponla daha ucuza geldiği için Temu'dan aldım, RGB çıkarsa iptal edip AliExpress'ten alayım.
Temu'da ürün sana gelirse de iade talep edersen ürünü geri almadan paranı geri verebilir. Bedavaya gelmiş olur. Ama bu ucuz ürünlerde oluyordu bunda ne olur bilmiyorum.
Hocam biraz farklı bir şey soracağım elimde Aula F75 E-YOOSO Z686 var ve şimdi AK680 Max aldım. Bu Max için keycap almak istiyorum bunu buldum uyumlu mudur neye dikkat etmek gerekir keycap için?
Hocam biraz farklı bir şey soracağım elimde Aula F75 E-YOOSO Z686 var ve şimdi AK680 Max aldım. Bu Max için keycap almak istiyorum bunu buldum uyumlu mudur neye dikkat etmek gerekir keycap için?