Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam AliExpress'ten Epomaker satıcısından almayı düşünüyorum toplam vergi ile beraber 47 dolara geliyor bir sıkıntı olmaz değil mi?

Sıkıntı olmaz hocam, @ozguven_askim'ın klavyesi gümrükten geçti.

Dikkate almanız gereken tek şey RGB olmamasının size problem yaratıp yaratmayacağı. Bu satıcıdan alırsanız RGB de gelebilir, konuyu okuduysanız söylemiştim.

Hocam bir diğer satıcı 32 dolara satıyor RGB versiyonunu bu alınır mı? Gümrükte kalır mı peki?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-17_110519706.png
    271,9 KB · Görüntüleme: 74
Teşekkür ederim hocam 47 dolara Epomaker'dan non RGB versiyonunu alıyorum.

@ozguven_askim hocam gelince RGB çıkıp çıkmadığını yazar mısınız? Birkaç saat önce kuponla daha ucuza geldiği için Temu'dan aldım, RGB çıkarsa iptal edip AliExpress'ten alayım.

Temu'da ürün sana gelirse de iade talep edersen ürünü geri almadan paranı geri verebilir. Bedavaya gelmiş olur. Ama bu ucuz ürünlerde oluyordu bunda ne olur bilmiyorum.

Zaten satın almaya izin vermiyor hocam, maksimum 30.2 dolarlık bir ürünün Türkiye'ye gönderildiğini gördüm.

Hocam biraz farklı bir şey soracağım elimde Aula F75 E-YOOSO Z686 var ve şimdi AK680 Max aldım. Bu Max için keycap almak istiyorum bunu buldum uyumlu mudur neye dikkat etmek gerekir keycap için?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-17_172439770.png
    559,6 KB · Görüntüleme: 61
Hocam biraz farklı bir şey soracağım elimde Aula F75 E-YOOSO Z686 var ve şimdi AK680 Max aldım. Bu Max için keycap almak istiyorum bunu buldum uyumlu mudur neye dikkat etmek gerekir keycap için?
%65 klavyelere uyumlu ve ANSI düzenine uyumlu olmasına dikkat etmeniz yeterlidir.

Attığınız keycap uyumlu değil, %60 klavyelerle uyumlu sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…