ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.843 Çözümler 4 10 Ocak 2025 #11 Hyperciaa dedi: Yok bunda RGB yok senin dediğin 45 dolarlık versiyon bu 30 dolarlık olan. O nerede yazıyor bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu izle.
Hyperciaa dedi: Yok bunda RGB yok senin dediğin 45 dolarlık versiyon bu 30 dolarlık olan. O nerede yazıyor bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu izle.
J judgmennt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 1.568 Çözümler 12 Yer Bilecik 10 Ocak 2025 #12 ahmttunc dedi: Attığım videoyu izle. Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki RGB versiyon. Ürünün kendi sitesinde 1000 Hz olduğu belirtiliyor. Temu'da satılan No RGB olan sitesinde de görüldüğü gibi 1000 Hz olarak belirtilmiş.
ahmttunc dedi: Attığım videoyu izle. Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki RGB versiyon. Ürünün kendi sitesinde 1000 Hz olduğu belirtiliyor. Temu'da satılan No RGB olan sitesinde de görüldüğü gibi 1000 Hz olarak belirtilmiş.
Vahdeath Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #13 ahmttunc dedi: Emin olmamakla beraber sanırım RGB var. Sıkıntı olmaz geçer. Daha önceden yapmadıysan telefondan linkten gir belki indirim verir. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim bakalım umarım sıkıntı çıkarmaz.
ahmttunc dedi: Emin olmamakla beraber sanırım RGB var. Sıkıntı olmaz geçer. Daha önceden yapmadıysan telefondan linkten gir belki indirim verir. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim bakalım umarım sıkıntı çıkarmaz.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #14 Tatlı duruyor. Sabaha kalirsa bir tane bende alırım. ahmttunc dedi: Attığım videoyu izle. Genişletmek için tıkla... Satis sayfasinda 1ms diyor yani 1KHz.
Tatlı duruyor. Sabaha kalirsa bir tane bende alırım. ahmttunc dedi: Attığım videoyu izle. Genişletmek için tıkla... Satis sayfasinda 1ms diyor yani 1KHz.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 10 Ocak 2025 #15 ahmttunc dedi: Link: AK680 Max Siyah rengi. Bu paraya tek manyetik switch 8000Hz klavye. Kablolu. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 2393287 Genişletmek için tıkla... Bu düz siyah, RGB'siz ve 1KHz olan standart versiyon. AliExpress üzerinden 1500 TL'ye satın aldım, bence gayet yeterli ve güzel.
ahmttunc dedi: Link: AK680 Max Siyah rengi. Bu paraya tek manyetik switch 8000Hz klavye. Kablolu. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 2393287 Genişletmek için tıkla... Bu düz siyah, RGB'siz ve 1KHz olan standart versiyon. AliExpress üzerinden 1500 TL'ye satın aldım, bence gayet yeterli ve güzel.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #16 Hyperciaa dedi: Düz siyah ve RGB'siz modeli olmasa çekerdim bir tane. Genişletmek için tıkla... Hocam bunumu almak mantıklı üstüne ekleyip madlions almak mı? Bunun alüminyum kasasi biraz cezbetsede görünüşte madlions hos duruyor. İnternetten biraz bakindim bunun sesi bariz daha iyi duruyor. Son düzenleme: 11 Ocak 2025
Hyperciaa dedi: Düz siyah ve RGB'siz modeli olmasa çekerdim bir tane. Genişletmek için tıkla... Hocam bunumu almak mantıklı üstüne ekleyip madlions almak mı? Bunun alüminyum kasasi biraz cezbetsede görünüşte madlions hos duruyor. İnternetten biraz bakindim bunun sesi bariz daha iyi duruyor.
G0best Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #17 Hocam gümrüğe takılmaz değil mi bir de bu fiyata manyetik klavye iyi değil mi?
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #18 G0best dedi: Hocam gümrüğe takılmaz değil mi bir de bu fiyata manyetik klavye iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata manyetik klavye iyi gümrüğe takilmaz. Temu gümrüğe takılacak fiyat olursa aldırmıyor zaten.
G0best dedi: Hocam gümrüğe takılmaz değil mi bir de bu fiyata manyetik klavye iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata manyetik klavye iyi gümrüğe takilmaz. Temu gümrüğe takılacak fiyat olursa aldırmıyor zaten.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #19 Bu fiyatta manyetik iyi çalışır mı?
F frezly Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ocak 2025 #20 enzyyx dedi: Bu düz siyah, RGB'siz ve 1KHz olan standart versiyon. AliExpress üzerinden 1500 TL'ye satın aldım, bence gayet yeterli ve güzel. Genişletmek için tıkla... Link atarmisin
enzyyx dedi: Bu düz siyah, RGB'siz ve 1KHz olan standart versiyon. AliExpress üzerinden 1500 TL'ye satın aldım, bence gayet yeterli ve güzel. Genişletmek için tıkla... Link atarmisin