A atakanoway Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #371 ozguven_askim dedi: Bilmiyorum ama sesi falan Aula'ya göre çok hoş geldi bana tuşları yumuşak zaten oyun amaçlı kullanıyorum bilgisayarı Aula'yı satıp zararımı çıkarttım. Genişletmek için tıkla... Bende Ajazz 820pro, Aula F75 ve bu aldığım olacak, ben de aulayı satmayı düşündüm fakat satamıyorum kıyamıyorum
ozguven_askim dedi: Bilmiyorum ama sesi falan Aula'ya göre çok hoş geldi bana tuşları yumuşak zaten oyun amaçlı kullanıyorum bilgisayarı Aula'yı satıp zararımı çıkarttım. Genişletmek için tıkla... Bende Ajazz 820pro, Aula F75 ve bu aldığım olacak, ben de aulayı satmayı düşündüm fakat satamıyorum kıyamıyorum
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.080 Çözümler 6 28 Ocak 2025 #372 atakanoway dedi: Bende Ajazz 820Pro, Aula F75 ve bu aldığım olacak, ben de Aula'yı satmayı düşündüm fakat satamıyorum kıyamıyorum Genişletmek için tıkla... Koleksiyon yapabilirsiniz ama ben gereksiz bulduğum için sattım.
atakanoway dedi: Bende Ajazz 820Pro, Aula F75 ve bu aldığım olacak, ben de Aula'yı satmayı düşündüm fakat satamıyorum kıyamıyorum Genişletmek için tıkla... Koleksiyon yapabilirsiniz ama ben gereksiz bulduğum için sattım.
A atakanoway Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #373 ozguven_askim dedi: Koleksiyon yapabilirsiniz ama ben gereksiz bulduğum için sattım. Genişletmek için tıkla... Arada değiştire değiştire farklılık olsun diye kullanıyorum.
ozguven_askim dedi: Koleksiyon yapabilirsiniz ama ben gereksiz bulduğum için sattım. Genişletmek için tıkla... Arada değiştire değiştire farklılık olsun diye kullanıyorum.
E Emreeeew Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2025 #374 A680 max ile A820 max arasında ne kadar fark var ve hangisi daha iyi?
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.112 Çözümler 4 29 Ocak 2025 #375 Klavyem geldi hemen keycaplerimi taktim nasıl olmuş? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-01-29 at 12.57.21.jpeg 197,7 KB · Görüntüleme: 128
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 29 Ocak 2025 #376 Rowns dedi: Klavyem geldi hemen keycaplerimi taktim nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence güzel duruyor hocam, değişik bir tarz katmış. Hayırlı olsun. Emreeeew dedi: A680 Max ile A820 Max arasında ne kadar fark var ve hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... AK820 Max HE modelinden mi bahsediyorsunuz?
Rowns dedi: Klavyem geldi hemen keycaplerimi taktim nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence güzel duruyor hocam, değişik bir tarz katmış. Hayırlı olsun. Emreeeew dedi: A680 Max ile A820 Max arasında ne kadar fark var ve hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... AK820 Max HE modelinden mi bahsediyorsunuz?
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.112 Çözümler 4 29 Ocak 2025 #377 enzyyx dedi: Bence güzel duruyor hocam, değişik bir tarz katmış. Hayırlı olsun. AK820 Max he modelinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam çok düz geldi bana klavye ondan taktım.
enzyyx dedi: Bence güzel duruyor hocam, değişik bir tarz katmış. Hayırlı olsun. AK820 Max he modelinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam çok düz geldi bana klavye ondan taktım.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.080 Çözümler 6 30 Ocak 2025 #378 enzyyx dedi: Bence güzel duruyor hocam, değişik bir tarz katmış. Hayırlı olsun. AK820 Max he modelinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam güncel ayarlar doğru mudur snap tap açınca A ve D tuşlarının ayarı o hale geldi.
enzyyx dedi: Bence güzel duruyor hocam, değişik bir tarz katmış. Hayırlı olsun. AK820 Max he modelinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam güncel ayarlar doğru mudur snap tap açınca A ve D tuşlarının ayarı o hale geldi.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Ocak 2025 #379 ozguven_askim dedi: Eki Görüntüle 2411177 Hocam güncel ayarlar doğru mudur snap tap açınca A ve D tuşlarının ayarı o hale geldi. Genişletmek için tıkla... Tekrar ayarladığınızda snap tap gidiyor mu? Gitmiyorsa tekrar ayarlayın isterseniz.
ozguven_askim dedi: Eki Görüntüle 2411177 Hocam güncel ayarlar doğru mudur snap tap açınca A ve D tuşlarının ayarı o hale geldi. Genişletmek için tıkla... Tekrar ayarladığınızda snap tap gidiyor mu? Gitmiyorsa tekrar ayarlayın isterseniz.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.080 Çözümler 6 30 Ocak 2025 #380 enzyyx dedi: Tekrar ayarladığınızda snap tap gidiyor mu? Gitmiyorsa tekrar ayarlayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Driver iyi çalışmıyor hocam ayarlıyorum olmuyor ne yapabilirim? W a s D tuşları trigger ayarında değişmiyor. Son düzenleme: 30 Ocak 2025
enzyyx dedi: Tekrar ayarladığınızda snap tap gidiyor mu? Gitmiyorsa tekrar ayarlayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Driver iyi çalışmıyor hocam ayarlıyorum olmuyor ne yapabilirim? W a s D tuşları trigger ayarında değişmiyor.