Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20k elo prime oynuyorum. F75 arada sapıtıyor kablosuz modda tuşlar saçmalıyor 2 3 saniye gecikiyor falan. Cs oynarken buna geçerim.

Aula'dan Dareu EK75 RT geçtim. Manyetik switchler oyunlarda bariz daha iyi bence. Rapid trigger fark ettiriyor. Aula'nın sesi çok güzeldi ama oyun oynamak için uygun olduğunu düşünmüyorum. Kaç yıllık olduğunu unuttuğum CoolerMaster mekanik klavyeden geçmiştim. Aula'nın basım hissi biraz sert gelmişti eski klavyem o konuda daha iyiydi. Dareu'nun hassas rapid trigger ayarı düzgün çalışsa çok memnundum ama yazılımsal olarak biraz sorunlu. 0.5mm hassasiyette kullanmak gerekiyor. Ona rağmen farkını hissettiriyor.

Manyetik switch deneme firsatim oldu şahsen Rapid triggerdan ziyade algilama mesafesini hissettim oda profesyonel degilseniz bir şey degistirmez.

Tus basislari arasinda uyumlu davranamiyorsaniz Rapid trigger çok fark eder orasi ayri. Bahsettigim durum varsa alinir.

Madhe aldiysaniz gerek yok bence. Hemen hemen ayni segmentin ürünleri.

Kesinlikle değiller, şu an kullanmaktayım ve mad60/68he'den kat kat kaliteli hissettiriyor. Keycaplar PBT, switch plateu alüminyum ve stabilizerler çok iyi çalışıyor. AK680 Max mad60/68he'den birkaç gömlek üstte.

Kesinlikle değiller, şu an kullanmaktayım ve mad60/68he'den kat kat kaliteli hissettiriyor. Keycaplar PBT, switch plateu alüminyum ve stabilizerler çok iyi çalışıyor. AK680 Max mad60/68he'den birkaç gömlek üstte.

Tecrübenizi aktardiginiz ve yanlış düşüncemi duzelttiginiz için teşekkür ederim.

Ses olarak hangisi daha güzel? Bir de düşük hassasiyet rapid trigger ayarları denediniz mi? Rapid trigger ayarlı tuşlarda takılma, kendi kendine basma oluyor mu?

Ses olarak hangisi daha güzel? Bir de düşük hassasiyet Rapid trigger ayarları denediniz mi? Rapid trigger ayarlı tuşlarda takılma, kendi kendine basma oluyor mu?

Ses olarak kesinlikle AK680 Max daha iyi, materyal kalitesi bunu çok etkiliyor ve birçok ses sönümleyici kullanılmış. 0.15mm trigger ve 0.10mm release ayarında sadece bir kere takılma yaşadım, sonrasında yaşamadım, saatlerdir kullanıyorum. Ajazz çok güzel bir iş çıkarmış switchler konusunda, adı da magnetic rice Hi-Fi switch olarak geçiyor. Hotswap var, yani istediğiniz zaman Gateron jade ya da geonworks raptor gibi switchlerle değiştirebilirsiniz, AliExpress'te 70 tanesi 29 dolara geliyor Gateron jade switchlerin.

Ek olarak, klavyeyi genel olarak osu için kullanıyorum ve hiçbir çift basma problemiyle karşılaşmadım, gayet hassas bir hall sensörüne sahip, eğer bir gecikme ya da takılı kalma ile karşılaşırsanız zaten kalibrasyon yapabiliyorsunuz.

Genel olarak magnetik switchli klavyelerin sesleri çok çok iyi olmaz fakat bu ortalamaya göre gayet başarılı bir ses çıkartıyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…