Ajazz AK680 Max ve Ajazz AK820 Pro

niloosss

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yeni bir klavye arayisindayim. Ajazz AK680 Max ve Ajazz AK820 Pro begendim ama hangisini alayim bilmiyorum bir tane arkadasimda mad68 he onerdi. Klavye hakkinda cok bir bilgim yok o yuzden yardima ihtiyacım var. FPS oyunlari agirlikli oynuyorum ve en cok oynadigim Valorant guncel olarak immoya geldim diyebilirim ve şu anki klavyem cok yetersiz geliyor gibi hissediyorum. Hangi klavyeyi almalıyım?

AK820 Pro'ya da mad68he daha iyi olur Temu'daki 680 Max 1000Hz ben full hardcore istiyorum diyorsan mad68 ama o kadar gerek yok diyorsan 820 Pro daha iyi boyutu falan çok daha iyi.

AK820 Pro'ya da mad68he daha iyi olur Temu'daki 680 Max 1000Hz ben full hardcore istiyorum diyorsan mad68 ama o kadar gerek yok diyorsan 820 Pro daha iyi boyutu falan çok daha iyi.
ak820 pronun tasarimi benimde cok hosuma gidiyor ama ben tamamen burda alacagim verime bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…