VALege
Decapat
Daha fazla
60 veya 75 klavye arasında nasıl fark var bilmiyorum hiç 60 klavye kullanmadım. Yani karar size kalmış o kadar parayı aynı kalite bir klavyeye sadece özellik için vermek bana göre saçma. Ben olsam yine gider mchose g75 pro alırdım. Hissiyatı olsun kalitesi olsun sesi olsun fiyatının en iyi klavyesi. 3 arkadaşıma daha aldırdım 2 si çok memnun şuan. Diğerininki daha gelmedi. Yani özellikte dediğim gibi rapid trigger o kadar iyi birşey değil. Snap tap de dediğim gibi programları var internette. Snaptap ta aman aman birşey değilHocam evet bende Scyrox V6 var 1 k da kullanıyorum dediginiz dogru o kadar klavye varki insanın kafa karışıyor aslında cok değiştiresim yok da fark eder diye düsünüyorum hem Ajazz falan bakmamın sebebi Gaming gende 2 yıl birebir değişim garantisi var bir de şu an kullandıgım %60 klavye ya o boyutlarda bir şey istiyorum yoksa da %75 boyutunda alacağım. Birde insan değiştiriyor ya özellik olsun falan diyor bende öyle diyorum cünkü yani t60la fark yok gibi gözüküyor ama illaki var kullandıgınız klavye ile orası ayrı