U UuReZ Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Ajazz ak680 almayı dusunuyorum. Sorum aslında baslıktakı gıbı. Yarı oyun yarı kod yazmak ıcın kullanacagım. Hangı switch daha iyi olur?
Ajazz ak680 almayı dusunuyorum. Sorum aslında baslıktakı gıbı. Yarı oyun yarı kod yazmak ıcın kullanacagım. Hangı switch daha iyi olur?
HTE Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Brown, red Switch'e göre daha sessiz çalışır. Ancak hangisinin sesi daha çok hoşuna gidiyorsa onu almanı tavsiye ederim daha mutlu kullanırsın.
Brown, red Switch'e göre daha sessiz çalışır. Ancak hangisinin sesi daha çok hoşuna gidiyorsa onu almanı tavsiye ederim daha mutlu kullanırsın.
Kivancinyo Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 492 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 7500F Soğutucu: Thermalright Assassin X120 C12C Anakart: ASUS Prime B650M-K Ekran kartı: GALAX RTX 4070 SUPER 12GB Bellek: XPG Lancer Black 16GB 5600MHz CL36 Depolama SSD: WD Green SN350 500GB Kasa: VENTO VG3400S Güç kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro 650W Monitör: MSI MAG 274QRFW Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 Performans açısından diyorsanız fark etmiyor. Sesi diyorsanız tercih meselesi. Ancak uzun kullanımda tuşlarının silindiğini söylemeliyim. Son düzenleme: 8 Eylül 2024
Performans açısından diyorsanız fark etmiyor. Sesi diyorsanız tercih meselesi. Ancak uzun kullanımda tuşlarının silindiğini söylemeliyim.
krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 Brown kullanıyorum sesi cok tok ve guzel. Kod yazıcaksanda sertligi elini agrıtmayacaktır bence brown switch ama tabii senin tercihine kalmıs.
Brown kullanıyorum sesi cok tok ve guzel. Kod yazıcaksanda sertligi elini agrıtmayacaktır bence brown switch ama tabii senin tercihine kalmıs.
B berke1714 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #5 Kivancinyo dedi: Performans açısından diyorsanız fark etmiyor. Sesi diyorsanız tercih meselesi. Ancak uzun kullanımda tuşlarının silindiğini söylemeliyim. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanıma bile gerek yok maalesef. Tuş kalitesi oldukça iyi ama yazılar bende 3 ayda hafif silinmeye başladı.
Kivancinyo dedi: Performans açısından diyorsanız fark etmiyor. Sesi diyorsanız tercih meselesi. Ancak uzun kullanımda tuşlarının silindiğini söylemeliyim. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanıma bile gerek yok maalesef. Tuş kalitesi oldukça iyi ama yazılar bende 3 ayda hafif silinmeye başladı.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.188 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #6 UuReZ dedi: Ajazz ak680 almayı dusunuyorum. Sorum aslında baslıktakı gıbı. Yarı oyun yarı kod yazmak ıcın kullanacagım. Hangı switch daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Switch olarak brown tavsiye ederim ancak switchleri kalitesiz AK680 almanızı önermem onun yerine alınabilecek daha iyi klavyeler var.
UuReZ dedi: Ajazz ak680 almayı dusunuyorum. Sorum aslında baslıktakı gıbı. Yarı oyun yarı kod yazmak ıcın kullanacagım. Hangı switch daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Switch olarak brown tavsiye ederim ancak switchleri kalitesiz AK680 almanızı önermem onun yerine alınabilecek daha iyi klavyeler var.