Ajazz AK680 vs E-Yooso Z11

kraliyetuyesi

Picopat
Sarı sitede 2. el Ajazz AK680 buldum 7 8 ay kullanılmış ve yine aynı sitede sıfır olduğu söylenen E-Yooso Z11 buldum. Aralarında yaklaşık 150 TL fark bulunuyor ve ikisinin de fatura ve garantisi bulunmuyor. Hangisini almak daha mantıklı uzun vade kullanımda?

Z11 metal kasa ve switch olarak daha kaliteli Z11 alın.

Z11 daha mantıklı olacaktır kasası gerçekten kaliteli ayrıca sıfır alacaksınız bence 8 ay kullanışmış klavye alınmaz.

Connectgame güvenilirdir alabilirsiniz sitenin tek bir sorunu var ürün desteği biraz zayıf diyorlar müşteri desteği anlamında. Ama bu fiyata çok iyi o ürün ürün elinize orijinal olarak ulaşır bir sorun olmaz.

Satın aldım 2 günde elime ulaştı klavye, şimdilik bir yay sesi veya başka bir sorun yok çok rahat fakat ayaklıklarında dengesizlik var bazılarını rahatsız edebilir aşırı derecede değil.

Satın aldım 2 günde elime ulaştı klavye, şimdilik bir yay sesi veya başka bir sorun yok çok rahat fakat ayaklıklarında dengesizlik var bazılarını rahatsız edebilir aşırı derecede değil.
hayırlı olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…