Ajazz AK680 vs E-Yooso Z11

kraliyetuyesi

Picopat
Sarı sitede 2. el Ajazz AK680 buldum 7 8 ay kullanılmış ve yine aynı sitede sıfır olduğu söylenen E-Yooso Z11 buldum. Aralarında yaklaşık 150 TL fark bulunuyor ve ikisinin de fatura ve garantisi bulunmuyor. Hangisini almak daha mantıklı uzun vade kullanımda?

Sarı sitede 2. el Ajazz AK680 buldum 7 8 ay kullanılmış ve yine aynı sitede sıfır olduğu söylenen E-Yooso Z11 buldum. Aralarında yaklaşık 150 TL fark bulunuyor ve ikisinin de fatura ve garantisi bulunmuyor. Hangisini almak daha mantıklı uzun vade kullanımda?

Z11 metal kasa ve switch olarak daha kaliteli Z11 alın.

Z11 daha mantıklı olacaktır kasası gerçekten kaliteli ayrıca sıfır alacaksınız bence 8 ay kullanışmış klavye alınmaz.

DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K karar verdim bu klavyeyi alacağım fakat connectgame'ye pek güvenemiyorum 2000 liradan 1200 liraya düşmüş acaba bir problem yaşar mıyım? Bu siteden alanlar ve klavyeyi kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Connectgame güvenilirdir alabilirsiniz sitenin tek bir sorunu var ürün desteği biraz zayıf diyorlar müşteri desteği anlamında. Ama bu fiyata çok iyi o ürün ürün elinize orijinal olarak ulaşır bir sorun olmaz.

Connectgame güvenilirdir alabilirsiniz sitenin tek bir sorunu var ürün desteği biraz zayıf diyorlar müşteri desteği anlamında. Ama bu fiyata çok iyi o ürün ürün elinize orijinal olarak ulaşır bir sorun olmaz.

Satın aldım 2 günde elime ulaştı klavye, şimdilik bir yay sesi veya başka bir sorun yok çok rahat fakat ayaklıklarında dengesizlik var bazılarını rahatsız edebilir aşırı derecede değil.

Hocam tam olarka bilemiyorum bende de Z11 var aliexpresten aldım büyük ihtimal bendeki üründede garanti yok Çin'den geldiği için. Bence bir sıkıntı olmaz.

Hayırlı olsun hocam bende ilk defa connrct gameden Dareu marka mouse aldım şu an teslim edildi akşam eve gidince açacağım bakalım.

Satın aldım 2 günde elime ulaştı klavye, şimdilik bir yay sesi veya başka bir sorun yok çok rahat fakat ayaklıklarında dengesizlik var bazılarını rahatsız edebilir aşırı derecede değil.
hayırlı olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı