Ajazz AK820 alınır mı?

Hocam MCHOSE A60 Pro mekanik klavye ile ilgili bir yöntem göstermiş arkadaş. Aynısını bu klavye için de uygulasak olur mu? Bir de süresi ne kadar ve başka ürünlerde de vadr mıdır?

Aynısı geçerli o klavye içinde, ben MCHOSE A5 Ultra aldım aynı yöntemle.
 
Aynısı geçerli o klavye içinde, ben MCHOSE A5 Ultra aldım aynı yöntemle.
Hocam mouse'un stokları bitmiş umarım en kısa zamanda gelir bende çok almak istiyorum onu. Siz ne kadar fiyata aldınız onu? Bir de bu taktiğin yazılışını anlatan biri varmı okuyarak pek bir şey anlayamadım da. Hayırlı olsun bu arada
 
Hocam farenin stokları bitmiş umarım en kısa zamanda gelir bende çok almak istiyorum onu. Siz ne kadar fiyata aldınız onu? Bir de bu taktiğin yazılışını anlatan biri var mı okuyarak pek bir şey anlayamadım da. Hayırlı olsun bu arada

Sağ olun hocam daha bugün 3 renkte stok vardı ne ara bitti bilmiyorum, rose red modeli 1900 TL idi. 1300 TL'ye denk geldi, anlaşılmayacak pek bir şey yok hocam. Parolpara indiriyorsun ve hesabına kimlik doğrulaması yapıyorsun. Sonra parolpara üzerinden sanal kart açıyorsun. Aynı şekilde İyzico indirip kimlik doğrulaması yapıyorsun, Gaming gen %10 indirim kampanyasına katıl demen lazım kampanyalar sekmesinden. Ona katıl diyorsun sonra Gaming gen e girip ödemeyi İyzico ile öde diyorsun zaten numara çıkıyor önüne. Devam et diyorsun orada kart bilgileri istiyor, parolparaya farenin fiyatı neyse o kadar para atıyorsun sonra parolparanın sanal kartı ile ödeme yapıyorsun. 400 TL anında parolpara hesabına geliyor, İyzico'ya ise %10 iade geliyor bana 189 TL geldi. Parolaparadaki parayı çekebiliyorsun ama İyzico'yu çekemiyorsun harcaman gerek.
 
hocamlar A5 ultranın el ölçülerini bilen varmıdır bide driver için şifre istiyor
edit:Buldum
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı