Ajazz AK820 Max alınır mı?

Site ürünü 30 euro altı olarak gösterirse sıkıntı çıkmaz ancak gümrük görevlileri ürünün fiyatına bakarsa gümrükte kalır riske değmez. Connectgame'den Ek75 Pro veya Ek75 RT alınabilir.
Connect'ten alınır, onda sorun yok. Sorun aldıktan sonra. Çünkü forum da yüzlerce kişi gördüm 2 yılda ve hepsi üzgün. Sorunları iletişimsizlik ve garanti süreci. Bende lamzuyu Connect'ten aldım ve daha düşmedim kapılarına. Umarım da düşmem bu kadar kötü yorum gördükten sonra.

Hocam zaten Ek75 RT ve Ek75 Pro gayet sağlam klavyeler garantilik bir olacağını sanmam eğer garantilik bir durum olursa global destekten garanti halledebilir.

Hocam zaten Ek75 RT ve Ek75 Pro gayet sağlam klavyeler garantilik bir olacağını sanmam eğer garantilik bir durum olursa global destekten garanti halledebilir.
PC parçalarının çoğu yurt dışından geldiği için, garanti için dışarıya gidiyor. Evet kendinde yollayabilirsin ama distribütör bütün işini senin yerine halletmedikten sonra ben o siteyi niye kullanayım.

Site ürünü 30 euro altı olarak gösterirse sıkıntı çıkmaz ancak gümrük görevlileri ürünün fiyatına bakarsa gümrükte kalır riske değmez. Connectgame'den EK75 Pro veya EK75 RT alınabilir.

Connectgame Türkiye satıcısı mı?

Hocam selamlar AK820 max dan memnunmusunuz ?

Hocam selamlar AK820 max dan memnunmusunuz ?
Her şeyi güzel, 2 defa su döktüm sorun çıkmadı. 2 sorun var, 1- şarjı günde 5-6 saat kullanan biri olarak 2-3 gün götürüyor. 4-5 günü göremedim o yüzden kablolu kullanıyorum artık. 2- harfler şeffaf değil, karanlıkta harfleri seçmek zor oluyor. Bu benim için çok büyük eksi. klavyede ki aydınlatma yeter sandım, sorun olmaz dedim oldu. Ve tuşlar anlamadığım bir biçimde leke tutmuyor.

Keycaps alarak bu sorumu çözebilirsiniz. Ben de klavye alma arefesindeyim muhtemelen bir takım da keycap satın alacağım. Bu custom klavyelerin hepsi nedense hep böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…