lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar aşağıdaki linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum, ama bu fiyata emin olamadım. Çünkü bütçemi aşan bir klavye. Kullanan var mı? Yada bunun yerine benzer fiyatlarına önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Ajazz AK820 Max Ultra 3 Modlu Manyetik Switch Klavye-8+8K tepkime Süresi-128 K Tarama Hızı Web Driver - Fiyatı, Yorumları
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum, ama bu fiyata emin olamadım. Çünkü bütçemi aşan bir klavye. Kullanan var mı? Yada bunun yerine benzer fiyatlarına önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Ajazz AK820 Max Ultra 3 Modlu Manyetik Switch Klavye-8+8K tepkime Süresi-128 K Tarama Hızı Web Driver - Fiyatı, Yorumları
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.722 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 22 Temmuz 2025 #2 O fiyat ne öyle alınmaz. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
O fiyat ne öyle alınmaz. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 roxy1881 dedi: O fiyat ne öyle alınmaz. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam MCHOSE G75 kullanıyorum şu anda.
roxy1881 dedi: O fiyat ne öyle alınmaz. MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam MCHOSE G75 kullanıyorum şu anda.