İnceleme Ajazz AK820 Max

Merhaba iyi sosyaller, bugün bana yeni gelen ak 820 Max ekransız modelini elimden geldiğince anlatacağım.
İlk deneyimim: Gerçekten bu fiyata bulunmaz nimet. Sesi (klavyeyi tam inceleyen birini bulamadım ama sesi neredeyse böyle) efsane. Benim gibi membran klavyeden geçtiğiniz zaman devrim niteliginde bir ürün oluyor. Türkiye şartlarına göre F/P ürünü. Kullandıkça daha fazla güncellerim burayı.

Kutudan çıkanlar:
  • 1 adet keycaps ve switch çıkartma aparatı.
  • Klavye
  • 1 adet USB-a Type-C kablo ( 1.5m )
  • 1 adet kullanma kılavuzu.

Benim için önemli olan ve sizin bir klavye alırken ilk aradığınız birkaç özelliği eklemek istiyorum.

Özellikler:
  • 3 adet Bluetooth ile cihaza bağlanma.
  • (Bunu FN+Q - FN+W - FN+e tuşlarına 3 sn basılı tutarak cihazlar arası geçiş yapabiliyoruz.)
  • Kablo ile bağlanma.
  • 2.4 Wireless alıcı ile bağlanma.
  • Mac- Windows modu.
  • Full RGB.
  • Driver desteği.
  • Hot-swap
  • İngilizce klavye.
  • Batarya kapasitesi konusunda 4000/8000 mAh ama hangisi bilmiyorum. Net bir bilgiye ulaşırsam eklerim. (kullanma kılavuzunda 4000/8000 mAh diye yazıyor anlamadım.)
  • 2 kademeli destek ayakları.
Bunu Temu'da indirimlerle beraber tam 1323TL'ye aldım. (vergi dahil)
İndirimi bitmiş herhalde. Bulursam link eklemeye çalışırım.

Daha fazla bilgi için ajazz websitesi

Dosya Ekleri

• 1729187426606.png
    1729187426606.png
    475,3 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
Yok hocam satıp napçam. Aktif kullanmak için aldım.

Hocam aslında alırdım da laptop kullandığım için gerek yok gibi düşündüm. Bu arada siz aktif bir şekilde kullanmak için mi aldınız yoksa biraz bakayım da satayım diye mi aldınız ?
Bunca zamandır membran klavye kullanıyordum benim için mükemmel bir değişiklik oldu.

Hocam aslında alırdım da laptop kullandığım için gerek yok gibi düşündüm. Bu arada siz aktif bir şekilde kullanmak için mi aldınız yoksa biraz bakayım da satayım diye mi aldınız ?
İleride keycaps güncellemesi yapabilirim. Daha güzel olur.

Son düzenleme:
Ürünü Epomaker sitesinden aldım. 55 dolar mı ne tuttu. Gümrükte bir sorun çıkar mı? Kafama takıldı 30dolar sınırı mı çıkmıştı? Galiba ama kişisel eşya olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yine de sormak istedim.

Ürünü Epomaker sitesinden aldım. 55 dolar mı ne tuttu. Gümrükte bir sorun çıkar mı? Kafama takıldı 30dolar sınırı mı çıkmıştı? Galiba ama kişisel eşya olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yine de sormak istedim.
Büyük ihtimal çıkacaktır belki faturada 30 euro gibi gösterirlerse o zaman gümrüğe takılmaz. Bence satın aldığınız firmaya mail atın faturaya 30 euro yazsınlar.

Büyük ihtimal çıkacaktır belki faturada 30 euro gibi gösterirlerse o zaman gümrüğe takılmaz. Bence satın aldığınız firmaya mail atın faturaya 30 euro yazsınlar.
Öyle yaptım ama pek sanmıyorum yapacaklarını eğer gümrüğe takılırsa ürün geri mi gidiyor nasıl işliyor yoksa ekstra vergi mi ödüyorum

Öyle yaptım ama pek sanmıyorum yapacaklarını eğer gümrüğe takılırsa ürün geri mi gidiyor nasıl işliyor yoksa ekstra vergi mi ödüyorum
Vergisini ödersiniz ekstra müşavir tutmanız gerekebilir çok sancılı süreçler açıkçası. Aula F75 zaten bu konudaki klavyenin mudaili üstelik 900-1000 TL gibi komik rakamlara geliyor vergiyle birlikte. Keşke F75 tercih etseydiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı