İnceleme Ajazz AK820 Max

burada bir arkadaş aynı siteden almış gayet memnun kalmış o yüzden bende orayı tercih etmiştim ama gümrük olayı sonradan tak etti

Hocam dediğin gibi yaptım az önce şu şekilde cevap verdiler Paket bedelini sizin için 30 USD olarak zaten duyurduk

Son düzenleme:

Faturada 30 dolar olarak belirtmişler o zaman sıkıntı olmaz.

İnşallah sıkıntı çıkarmazlar hocam.

merhaba. ürün elinize sağ salim ulaştı mı? ulaştıysa üzerine ne kadar vergi ödediniz?

ben de sipariş verirken tutarı 30 doların altında göstermelerini rica ettim az evvel. o yüzden soruyorum.

merhaba. ürün elinize sağ salim ulaştı mı? ulaştıysa üzerine ne kadar vergi ödediniz?

ben de sipariş verirken tutarı 30 doların altında göstermelerini rica ettim az evvel. o yüzden soruyorum.

bu süre içerisinde sorduğum soruya arkadaştan bir cevap gelmedi ama başkalarına yardımcı olması adına kendi sürecimle ilgili bilgi vermek istiyorum.

fiyatı 30 euro'nun bir tık altında olarak gösterilen ürünüm normalin çok az üzerinde bir gümrük bedeli hesaplanarak gümrükten çıktı.

Son düzenleme:
Merhaba dostum acaba o tarihten şu ana kadar bir sorun yaşadınmı? Yakın zamanda almayı düşünüyorum

Merhaba dostum acaba o tarihten şu ana kadar bir sorun yaşadın mı? Yakın zamanda almayı düşünüyorum.

Merhaba dostum acaba o tarihten şu ana kadar bir sorun yaşadın mı? Yakın zamanda almayı düşünüyorum.

Merhaba öncelikle, hayır herhangi bir sıkıntı yaşamadım, genelde 2.4GHz üzerinden kullandım. Gerçekten performans olarak mükemmel. Uyguna bulduysaniz kaçırmayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…