Vergi dahil 2700 civarına denk geliyor bu fiyata bu klavye alınır mı? 2500'den yukarı çıkmam diyordum bu son çıkış bu fiyattan üstü klavye önermeyin.
Alternatifler varsa bakabilirim.
Vergi dahil 2700 civarına denk geliyor bu fiyata bu klavye alınır mı? 2500'den yukarı çıkmam diyordum bu son çıkış bu fiyattan üstü klavye önermeyin.
Alternatifler varsa bakabilirim.
Hocam ben almıştım dün elime ulaştı iki gündür kullanıyorum tuşları biraz hassas olduğu için yanlışlıkla tuşlara basabiliyorum daha önce bu tarz klavye kullanmadıysanız benim gibi zorlanabilirsiniz ve sessiz klavye.
Benim gibi ilk defa "AliExpress & Amazon" dışında yurt dışı "internet" alışverişi yapacak kişiler için örnek olmak istedim. "epomaker" sitesinden 31 Aralık günü 53.99$ fiyatıyla sipariş ettiğim Ajazz AK820 Pro, 3 şubat tarihinde kargoya verildi. Gelmesi 20 gün sürdü ve bugün 20. günde teslim...
Hocam ben almıştım dün elime ulaştı iki gündür kullanıyorum tuşları biraz hassas olduğu için yanlışlıkla tuşlara basabiliyorum daha önce bu tarz klavye kullanmadıysanız benim gibi zorlanabilirsiniz ve sessiz klavye.