Ajazz AK820 Pro alınır mı?

Bütçe
4000

01Commander

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 3-4 gündür bir klavye arayışındayım ve en son olarak Ajazz AK820 Pro gift switch modelini buldum. bütçem 4000 TL. bu klavyeye benzer yine hotswap gibi özellikler barındıran fakat bir iki tık daha iyisi varsa önerilerinize açığım.

Ürün linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
4k bütçen varsa 2.el az kullanılmış wraith w75 almanı öneririm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam güzele benziyor ama diana modelinin stoğu tükenmiş, athena modelide anime çizimleri olduğu için tercih etmem gibi duruyor. Diana modelinin stoğu ne zaman gelir bir bilginiz var mıdır ?

Onu bilmiyorum açıkçası ama görüntüsü hoşunuza gitmediyse Düz V87 modeline de bakabilirsinin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gene de ben VG87 Pro'nun sesini daha çok beğeniyorum.

teşekkürler öneri için güzel hoş gözüktü gözüme yarın bi inceleme yaparım tekrardan. Başka öneriler veya direkt ajazz al geç diyenler var ise bakmaya hazırım.

teşekkürler öneri için güzel hoş gözüktü gözüme yarın bi inceleme yaparım tekrardan. Başka öneriler veya direkt ajazz al geç diyenler var ise bakmaya hazırım.
Ajazz güzel fakat bu paraları vermek ne kadar mantıklı tartışılır.

vgn v87 pro hakkında detaylı bir bilgi verebilecek arkadaşlar var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…