Ajazz AK820 Pro alınır mı?

musa efe argın

Centipat
Daha fazla  
Ajazz AK820 Pro'ya da Attack Shark k85/k85 Pro veya 3500 TL altı Rapid trigerli vb klavye öneriniz var mı? Wraith'den almak itemiyorum iade politikasından dolayı.

(Ajazz ve Attack Shark'ın sitesinden alsam sıkıntı çıkar mı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ajazz AK820 Pro'ya da Attack Shark k85/k85 Pro veya 3500 TL altı Rapid trigerli vb klavye öneriniz var mı? Wraith'den almak itemiyorum iade politikasından dolayı.

(Ajazz ve Attack Shark'ın sitesinden alsam sıkıntı çıkar mı)

Ak820 pro alınabilir, attack shark da kötü değil ama ajazzı tercih ederim açıkçası. Attığım link üzerinden amazondan alabilirsin. Ayrıca bu bütçelerde çok kaliteli %75 boyutunda manyetik klavye yok.

Bütçen biraz çıkarsa W75 alabilirsin, çıkmazsa da ak680 max, fun60 yada ace60 bakılabilir manyetik klavye olarak. (rapid trigger manyetik klavyelerde var.)

k85 alınabilir, amazon üzerinden de satılıyor gördüğüm kadarıyla, iade konusunda problem yaşamazsın, gaming.gen üzerinde de ürünler var, iade konusunda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum

AK820 Pro alınabilir, Attack Shark da kötü değil ama Ajazz'ı tercih ederim açıkçası. Attığım link üzerinden Amazon'dan alabilirsin. Ayrıca bu bütçelerde çok kaliteli %75 boyutunda manyetik klavye yok.

Bütçen biraz çıkarsa W75 alabilirsin, çıkmazsa da AK680 Max, FUN60'ya da ace60 bakılabilir manyetik klavye olarak. (Rapid trigger manyetik klavyelerde var.)

%65'lik klavyeleri pek beğenmiyorum setupum siyah W75'in siyah renginde yazılar zor gözüküyor ve pahalı Wraith outletden alsam nasıl olur açık kutu kusurı olandan ama bir yandan da iade politikalarından dolayı almak istemiyorum.

K85 alınabilir, Amazon üzerinden de satılıyor gördüğüm kadarıyla, iade konusunda problem yaşamazsın, gaming.gen üzerinde de ürünler var, iade konusunda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

K85 Pro nasıl kendi sitesinden falan alınır mı? Ya da başka marka vb.

%65'lik klavyeleri pek beğenmiyorum setupum siyah W75'in siyah renginde yazılar zor gözüküyor ve pahalı Wraith outletden alsam nasıl olur açık kutu kusurı olandan ama bir yandan da iade politikalarından dolayı almak istemiyorum.

K85 Pro nasıl kendi sitesinden falan alınır mı? Ya da başka marka vb.
Wraith ten sıfır ürün alsan iade edemezsin, outlet alırsanda garantisi yok. K85 yüzde 65 değil bu arada ve YouTube da testleri var, tepki süresi iyi, w75 in öyle bir testini bulamazsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı