dwonnu Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 8 gb i5 10th 16 GB Ram 2666 mhz H410m S2H V2 Anakart Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Klavye alacağım ve Ajazz AK820 Pro'yu seçtim, sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.193 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2025 #2 Bu bütçede daha iyileri var. MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
Bu bütçede daha iyileri var. MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 25 Mayıs 2025 #3 dwonnu dedi: Klavye alacağım ve Ajazz AK820 Pro'yu seçtim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yıllarca veya aylarca kullandığım bir klavye gerçekten çok memnundum kesinlikle başka bir tercihin yoksa bu klavyeden vazgeçme kullandığım en iyi klavyeydi.
dwonnu dedi: Klavye alacağım ve Ajazz AK820 Pro'yu seçtim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yıllarca veya aylarca kullandığım bir klavye gerçekten çok memnundum kesinlikle başka bir tercihin yoksa bu klavyeden vazgeçme kullandığım en iyi klavyeydi.