Jardewnn Zeptopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Bana güzel geldi k. Lavyeden cok anlamadıgımdan sormak istedim.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.473 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 Jardewnn dedi: Bana güzel geldi k. Lavyeden cok anlamadıgımdan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Iyi bir klavye sağlam pcbsi var switchleri iyi , ekranı var ve kablosuz Hall effect klavye düşünmüyorsanız alınabilir.
Jardewnn dedi: Bana güzel geldi k. Lavyeden cok anlamadıgımdan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Iyi bir klavye sağlam pcbsi var switchleri iyi , ekranı var ve kablosuz Hall effect klavye düşünmüyorsanız alınabilir.
8 819632 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 110 23 Haziran 2025 #3 Jardewnn dedi: Bana güzel geldi k. Lavyeden cok anlamadıgımdan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Switch kalitesi ve sesi olarak çok güzel. Ben 1 ay kullandım. Arkadaşımdan ödünç almıştım. Ben de almayı düşünüyordum. Birçok kişi öneriyor. Bazı kişiler ise klavyeye rezalet diyor. Ama ben kendi deneyimime göre mutluydum. Fiyatı da bence hak ediyor. İyice araştır, öyle al. Benim önerim bu kadar
Jardewnn dedi: Bana güzel geldi k. Lavyeden cok anlamadıgımdan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Switch kalitesi ve sesi olarak çok güzel. Ben 1 ay kullandım. Arkadaşımdan ödünç almıştım. Ben de almayı düşünüyordum. Birçok kişi öneriyor. Bazı kişiler ise klavyeye rezalet diyor. Ama ben kendi deneyimime göre mutluydum. Fiyatı da bence hak ediyor. İyice araştır, öyle al. Benim önerim bu kadar