Ajazz AK820 Pro nereden alınır?

UKQQ

Decapat
Merhaba klavyemi değiştirip Ajazz AK820 Pro almak istiyorum fakat nereden alacağımı bilemedim. Amazon'da vardı stok tükendi sanırım artık bulamıyorum. AliExpress üzerinden de almayı güvenli bulamadım. Sizce güvenilir mi?

Kullanan varsa klavyenin iyi ve kötü yanlarını paylaşır, nereden aldığını da paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışından alamazsın artık bunu. Yasanın duyurulduğu günün yarını ben de almıştım fakat iptal ettim. 30 Euroyu hayli hayli geçiyor. Satıcıya yazdım ürünü 25 Dolar kargoyu da 25 Dolar yapın diye, biz bu yöntemi desteklemiyoruz dediler. O yüzden bu klavyeyi alabilmenin artık tek yolu 2.el gibi gözüküyor.

Ah hocam ah artık imkansız gibi. Ben 2 hafta önce 2500e yurtdışından arkadaşa aldırttım

Yapma hocam ne yapacağız buna bir çözüm bulmak lazım illa vardır AliExpress'de öyle bir tarife göremedim

Ah hocam ah artık imkansız gibi. Ben 2 hafta önce 2500e yurt dışından arkadaşa aldırttım

Hangi site üzerinden? Amazondada vardı 2 hafta önce içime sinmemişti şimdi mumla arıyorum o klavyeyi

Aliexpress'de zaten en ucuz hali 2k liraydı keşke ben de önceden alsaydım ama yapacak bir şey yok. Sarı sitede 3k'ya satanı görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…