ahmetcan921 Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 17:04 #1 Bu iki klavye arasında kaldım. Hangisi almalıyım?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.834 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 17:18 #2 ahmetcan921 dedi: Bu iki klavye arasında kaldım. Hangisi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
ahmetcan921 dedi: Bu iki klavye arasında kaldım. Hangisi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.439 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Cumartesi 17:20 #3 EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır. www.gaming.gen.tr
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır. www.gaming.gen.tr