İnceleme Ajazz AK820 Pro

Ürünü Epomaker sitesinden aldım. 55 dolar mı ne tuttu. Gümrükte bir sorun çıkar mı? Kafama takıldı 30dolar sınırı mı çıkmıştı? Galiba ama kişisel eşya olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yine de sormak istedim.

Son düzenleme:

Çıkar. 30 euro üstü sıkıntı.

Gümrükte sorun çıkar, ürün ticari sayılıp gümrükten geçmez. Gümrükten geçirmek için 10k+ para bile ödeyebilirsiniz, iptal edin.

Sıkıntı yok hocam hallettim

merhaba. ürün elinize sağ salim ulaştı mı? ulaştıysa üzerine ne kadar vergi ödediniz?

ben de sipariş verirken tutarı 30 doların altında göstermelerini rica ettim az evvel. o yüzden soruyorum.

Merhaba bende yeni almış bulunmaktayım klavyeyi şarj etme ve kullanımı hakkında tüyolar verebilir misiniz yazılımda şarj %100 gösterirken OLED ekranda bar 2 tik gösteriyordu 1 saate yakın takıp çıkardım USB alıp tekrar 2.4GHz geçirdim full bar gözüktü ama bir süreden sonra tekrardan 2 tike düştü tam anlayamadım bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim ufak bir detay zaten şu an AK820 Pro üzerinden yazmaktayım klavyeden aşırı memnunum acaba bir gece bilgisayarı açık bırakıp sarja taksam sağlıklı olur mu diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

merhaba. ürün elinize sağ salim ulaştı mı? ulaştıysa üzerine ne kadar vergi ödediniz?

ben de sipariş verirken tutarı 30 doların altında göstermelerini rica ettim az evvel. o yüzden soruyorum.

bu süre içerisinde sorduğum soruya arkadaştan bir cevap gelmedi ama başkalarına yardımcı olması adına kendi sürecimle ilgili bilgi vermek istiyorum.

fiyatı 30 euro'nun bir tık altında olarak gösterilen ürünüm normalin çok az üzerinde bir gümrük bedeli hesaplanarak gümrükten çıktı.

@Genzonzi hocam blue switch sesi istiyorum hangi switchi almam gerekiyor? Kapıda ayrıyeten vergi ödemek istemiyorum, AliExpress üzerinden şu an yok. Amazon üzerinden almaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…