İnceleme Ajazz AK820 Pro

Ürünü Epomaker sitesinden aldım. 55 dolar mı ne tuttu. Gümrükte bir sorun çıkar mı? Kafama takıldı 30dolar sınırı mı çıkmıştı? Galiba ama kişisel eşya olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yine de sormak istedim.

30 euro üzeri problem oluyor bildiğim kadarıyla.

Merhaba ürünü dün aldım kargodan gelmesini bekliyorum klavye konusundan hiç anlamam Gamepower'ın dandik bir klavyesini kullanıyordum kablosuz olması icin tercih ettim siz gecikme falan yaşıyor musunuz oyunlarda FPS oyunları oynuyorum.

Bayadır kullanıyorum gecikme vs. asla yaşamadım.

Hocam peki araştırdığımda herkes ofis için falan almış oyun için uygun mudur sence sen oyun oynuyor musun?
Hocam valla bence bir uygunluk söz konusu değil yani her şeyi yapabileceğiniz bir klavye. 1 2 arkadaşımda daha da var ben aldıktan sonra test edip onlar da direkt almak istedi öyle söyleyeyim. Şu an hepsi de memnun bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Ben de gayet memnunum. Her şeye uygundur.

Hocam son durum nedir, ürün elinize ulaştı mı?

Merhaba dostum güzel bir inceleme yapmışsın klavyeyi almayı düşünüyorum fakat sana sormak istedim, acaba klavye o tarihten şu ana kadar bir sıkıntı çıkardımı yakın zamanda almayı düşünüyorum ve benim için böyle tuş basılı kalma rastgele tuşlara basma sıkıntısının olmamasını istiyorum. Acaba böyle bir sorun yaşadın mı hiç?

Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet memnunum.
Şu yazılım işini de halletse mis gibi marka.
Doğru aslında yazılımı biraz kötü de ama şöyle bir şey var aldığımdan beri 3 4 kere açmışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…