İnceleme Ajazz AK820 Pro

Hocam hayırlı olsun, Arkadaşlar biraz alakasız bir sorum var, merak ettim, klavye, aula f75'e çok benziyor, klavyelerden pek anlamam, sizce bu Aula F75'ten ne kadar iyi?

Hocam hayırlı olsun, Arkadaşlar biraz alakasız bir sorum var, merak ettim, klavye, aula f75'e çok benziyor, klavyelerden pek anlamam, sizce bu Aula F75'ten ne kadar iyi?
Aula F75'le denk diyorlardı Temu'da satılıyorken ama pek bilgim yok. F75'in ne incelemesini ne de farklı bir şeyini ne izledim ne baktım hocam.

Aynı klavyeden 1-2 hafta önce civarı aldım. İlk başta mükemmel ötesiydi ama 4-5 gün sonra boşluk tuşunun sol tarafında sallanma ve duvara kafa attıracak derecede zangırtı sesı gelmeye başladı. Sonrasında shift, backspace, enter tuşlarının bir tarafından da aynı ses gelmeye başladı. Klavyeyi gayet normal, nazik kullanırım sorunun benim tarafımda olduğunu düşünmüyorum. İnternetten çözüm aradım ama bir çoğu tuşlarıı yağlamaktan bahsediyor ve tuşlar zaten yağlı geliyor (zaten bu klavyeyi alıcam diye aç kaldım yurtta kaldığım için) üstüne bir de lube sete mi para vereyim? Bir diğer yöntem de keycaplerin bağlantı noktasına boşluk engellemek için streç film tıkamakmış, hiç bir nane olmadı, daha kötü bile oldu. Sorun sadece bende mi, çok mu kafaya takıyorum? Çözümü var mıdır yoksa iade mi edeyim? O tuşlardan her birine bastığımda klavyeyi duvara fırlatasım geliyor. Ürün değişimi talep etsem aynı sorunu yeni üründe de yaşar mıyım? Bunun yerine F75 mi almalıyım yoksa direk iade edip parayla altın falan mı alsam daha mantıklı olur?

Hocam ben 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hic öyle bir problem yasamadım. O yüzden pek bilgim yok.

Hocam ben 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hiç öyle bir problem yasamadım. O yüzden pek bilgim yok.

Hocam konudan biraz bağımsız hortlatıcam ama şu an elime AK820 geçti Pro olmayan versiyonu ama driver indirdim virüs falan kaptı PC öncesinde de klavye bulunamadı driverda hatası falan diyordu, bu driverın indirme linki falan yok mu ya.

Direkt kendi sitesinden indirseydiniz ya hocam.

Direkt kendi sitesinden indirseydiniz ya hocam.
Kendi sitesinden indirdim hocam hatta silince de tüm bilgisayarımdaki uygulamalar çöp oldu kendi kendine dcyi vs her şeyi sildi lanet ettirdi şuan format atıyorum kafayı yemek üzereyim

Kendi sitesinden indirdim hocam hatta silince de tüm bilgisayarımdaki uygulamalar çöp oldu kendi kendine dcyi vs her şeyi sildi lanet ettirdi şuan format atıyorum kafayı yemek üzereyim
Yanlış bir şeyden indirmiş olmalısın. İlk defa böyle bir şey görüyorum.

Yanlış bir şeyden indirmiş olmalısın. İlk defa böyle bir şey görüyorum.

Ne yazık ki doğru hocam bilmiyorum başka yaşayan var mı ama 3 defa format attım bugün şu an 4.formati atıyorum tüm günüm zehir oldu, driveri ne zaman silsem kendisiyle beraber uygulamalarımi da siliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…