Ajazz AK820 Q tuşu çalışmıyor

Albatrossa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Temu'dan Ajazz AK820 aldım, bugün geldi. Tüm tuşlar çalışıyor ama Q tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor, başka bilgisayarda da çalışmıyor. Klavyelerle ilgili fazla bilgim yok, kargodan çıkan cımbız gibi aletle tuşu çıkartıp bir bakayım mı? Önceki klavyemden (Ajazz AK680) Q tuşunu aktarabilir miyim? Driver kurduktan sonra da bir şey değişmedi.

AJAZZ AK820.jpeg

Kutu içerisinden yedek switch geldiyse onu takmayı dene. Sorun %99 çözülür. Çözülmezse PCB bozuktur, siteye yazarsan para iadesi yaparlar.

Hayır, Ajazz AK680'de çıkmıştı ama bunda yok.

O zaman önce videodaki gibi Q tuşunu çıkar, sonra switchi çıkar. Bir de sağdaki CTRL tuşuna aynısını yap. Switchleri değiştir. Bu sefer Q tuşu düzelip sağ CTRL bozulursa switch bozuktur. Temu'ya yazarsın, paranı alırsın, o parayla da yeni keycaps alır takarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, Temu'dan Ajazz AK820 aldım, bugün geldi. Tüm tuşlar çalışıyor ama Q tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor, başka bilgisayarda da çalışmıyor. Klavyelerle ilgili fazla bilgim yok, kargodan çıkan cımbız gibi aletle tuşu çıkartıp bir bakayım mı? Önceki klavyemden (Ajazz AK680) Q tuşunu aktarabilir miyim? Driver kurduktan sonra da bir şey değişmedi.

Eki Görüntüle 2344610
Kaça aldınız hocam Ak820'yi?

Kaça aldınız hocam Ak820'yi?
25 Ekim'de 1022 TL + %60 vergi = 1635 TL'ye sipariş vermiştim.

@Xantern Q tuşunu söktüm. CTRL takınca çalıştı. Q tuşunun arkasında böyle beyaz katılaşmış bir madde varmış. Metal sivri bir aletle o maddeyi biraz kazımaya çalıştım ama pek kazınmadı. Sonra tekrar Q tuşunu koydum, yine çalıştı. Sorunun sebebi neymiş şimdi, temassızlık falan mı, doğru mu oturmamış? Bu arada yardımın için çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Q.jpeg
    Q.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
25 Ekim'de 1022 TL + %60 vergi = 1635 TL'ye sipariş vermiştim.

@Xantern Q tuşunu söktüm. CTRL takınca çalıştı. Q tuşunun arkasında böyle beyaz katılaşmış bir madde varmış. Metal sivri bir aletle o maddeyi biraz kazımaya çalıştım ama pek kazınmadı. Sonra tekrar Q tuşunu koydum, yine çalıştı. Sorunun sebebi neymiş şimdi, temassızlık falan mı, doğru mu oturmamış? Bu arada yardımın için çok teşekkür ederim.

Tuşla alakası olmaz. Switch tam oturmamıştır, sök tak yapınca düzelmiştir.

Şu an sorunsuz, değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı