Ajazz AK820 vs Aula F75

Bütçe
3000 TL

shiftypie

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, konu başlığında belirttiğim gibi Custom Build klavye arayışındayım. Bütçem 3000 TL altında. Internette yaptığım araştırmaya göre ve benim switch zevkime göre Aula F75 ve Ajazz AK820 Pro arasında kaldım. Alacağım klavyeyi hafif oyun ve yazılım amacıyla kullanacağım. Daha çok derin (thocky) ve creamy klavyeler hoşuma gidiyor. F75'teki yazılımsal sorun ve Alt Gr tuşunun olmaması biraz düşündürtmüyor değil. Eğer ki bu belirttiğim klavyelerden birine ya da ikisine de sahipseniz hoşunuza giden ve gitmeyen özelliklerini yazabilir misiniz? Hangi klavyeyi almalıyım sizce? Vaktiniz için teşekkürler.

Aula F75 model klavyeyi 2 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Diğer modeli bilmediğim için bir yorum yapamayacağım onunla ilgili.

Aula F75 model klavyeyi 2 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Diğer modeli bilmediğim için bir yorum yapamayacağım onunla ilgili.

RGB falan nasıl? Custom klavye olduğu için herkes sese ve gaskete önem vermiş RGB arka planda kalmış. Modları nasıl? Renkler canlı ve parlak mı? Teşekkürler.

RGB falan nasıl? Custom klavye olduğu için herkes sese ve gaskete önem vermiş RGB arka planda kalmış. Modları nasıl? Renkler canlı ve parlak mı? Teşekkürler.
Işık seviyesi gayet yeterli ama kendi keycapleri ışık geçirmiyor. İsterseniz sonradan değiştirebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyosam 18 ışık modu var.

Ayrıca aula ak820 den çok daha iyidir ama bahsettmek istediğiniz ak820 pro ise bana kalırsa ak820 pronun sesi daha iyi ve ekranı da var ama sırf bunlar için 1k fazladan verilmez.

Aula F75 kullanıcısıyım. Açıkçası bu klavye sırf Temu'da 400TL civarında olduğu için bu kadar ünlendi. Açıkçası RGB açısından bakar isek north RGB olmasına rağmen ışıkları gaayet hoş geliyor bana.

O biraz şans işiydi ya. Ben 2 tane aldım biri north biri south geldi. South olana side printed taktığım için gayet yeterli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…