Ajazz AK820PRO alınır mı?

Daha fazla  
Alttaki klavyeyi düşünüyordum ama depozito ile 2 bin TL oluyor, farkli önerileriniz olursa sevinirim.

Bütçe: 2800.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok şu an büyük bir klavye kullanıyorum ve alanım dar olduğu için oyun oynarken sorun yaşıyorum

Yok şu an büyük bir klavye kullanıyorum ve alanım dar olduğu için oyun oynarken sorun yaşıyorum.

Rampage Radiant K11 Beyaz Type-c BaÄlantı RGB Puding TuÅ Mekanik Red Switch US Gaming Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Artan para ile döner yersin.

Bunu mebran diye 1500 iken almamıştım hocam

bütçeyi ben 1800 yazmışım salak kafam 2800 bütçe düzeltiyim

Ajazz AK820 Pro ile başlayan bir konunun devamında Rampage atmak komik kaçmış.

Ajazz AK820 Pro kullanıyorum çok memnunum kesinlikle alınır fakat Amazon üzerinden çok pahalı oluyor ben 1800TL civarına almıştım Çin'den 1000TL klavye + 800TL vergi şeklinde, böyle bulabilirseniz mantıklı olur. Epomaker whatgeek tarzı yerlere bakabilirsiniz.

Bilginiz yoksa bu kadar cahil önerilerde bulunmayın.

Ödemeyi kredi kartından yapıcam herhangi bi sıkıntı oluşur mu o sitelerde?

Ödemeyi kredi kartından yapacağım herhangi bir sıkıntı oluşur mu o sitelerde?

Hiçbir sıkıntı olmaz hocam Amazon güvenlidir.
YouTube'dan 2 tane Türk incelemiş oradan bakabilrisiniz.
Bir de alacaksanız gift switch alın tavsiyemdir diğer Switch'e göre sesi daha iyi ve daha sağlam (sağlamlığıyla ilgili şeyden emin değilim Reddit'ten biri öyle yazmıştı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…