Ephie Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 02:06 #21 Zenithar dedi: Bende Aula F75 kullanıyorum ve Türkçe harf eksikligi yasadim Microsoft'un kendi keyboard layoutunu olusturmak icin bir uygulamasi var Download Microsoft Keyboard Layout Creator (MSKLC) Version 1.4 from Official Microsoft Download Center bununla kendimi uygun layout yaptim biraz karisik ama kullanisli oldu istersen anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam teşekkürler ama alıştım bir kere. yinede düşünceniz için teşekkür ediyorum.
Zenithar dedi: Bende Aula F75 kullanıyorum ve Türkçe harf eksikligi yasadim Microsoft'un kendi keyboard layoutunu olusturmak icin bir uygulamasi var Download Microsoft Keyboard Layout Creator (MSKLC) Version 1.4 from Official Microsoft Download Center bununla kendimi uygun layout yaptim biraz karisik ama kullanisli oldu istersen anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam teşekkürler ama alıştım bir kere. yinede düşünceniz için teşekkür ediyorum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.718 Makaleler 2 Çözümler 36 Pazartesi 02:09 #22 Ephie dedi: Sağ olun hocam teşekkürler ama alıştım bir kere. Yine de düşünceniz için teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bulaşma alış bence de zaten. Kaliteli klavyelerin hepsi İngilizce çünkü.
Ephie dedi: Sağ olun hocam teşekkürler ama alıştım bir kere. Yine de düşünceniz için teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bulaşma alış bence de zaten. Kaliteli klavyelerin hepsi İngilizce çünkü.