efekurt1907 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Ajazz AK820PRO modelinin gri-sarı versiyonunu aldım. Arkadaşlarımdan ve çevremden ben olsam mor-beyazını alırdım gibi düşünceler aldım. Sizce iade edip mor-beyazı alınır mı? Yoksa gri-sarı iyi mi? Dosya Ekleri H1446c196bd4f4dd58a343d005379ba9fw.png 306,4 KB · Görüntüleme: 60 60a895dc-67a8-4198-a4b2-bad539542924.png 68,8 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba, Ajazz AK820PRO modelinin gri-sarı versiyonunu aldım. Arkadaşlarımdan ve çevremden ben olsam mor-beyazını alırdım gibi düşünceler aldım. Sizce iade edip mor-beyazı alınır mı? Yoksa gri-sarı iyi mi?
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 10 Mayıs 2024 #2 Siz hangisini beğeniyorsanız onu kullanın. Sonuç olarak arkadaşların değil sen kullanacaksın. İkisi de kullanılır bu arada.
Siz hangisini beğeniyorsanız onu kullanın. Sonuç olarak arkadaşların değil sen kullanacaksın. İkisi de kullanılır bu arada.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 10 Mayıs 2024 #3 efekurt1907 dedi: Merhaba, Ajazz AK820PRO modelinin gri-sarı versiyonunu aldım. Arkadaşlarımdan ve çevremden ben olsam mor-beyazını alırdım gibi düşünceler aldım. Sizce iade edip mor-beyazı alınır mı? Yoksa gri-sarı iyi mi? Genişletmek için tıkla... İadeyle uğraşma bir de. Gönlünden gri-sarı geçmiş onu almışsın. Çok olsa keycaps alırsın bana kalırsa gri-sarı daha iyi.
efekurt1907 dedi: Merhaba, Ajazz AK820PRO modelinin gri-sarı versiyonunu aldım. Arkadaşlarımdan ve çevremden ben olsam mor-beyazını alırdım gibi düşünceler aldım. Sizce iade edip mor-beyazı alınır mı? Yoksa gri-sarı iyi mi? Genişletmek için tıkla... İadeyle uğraşma bir de. Gönlünden gri-sarı geçmiş onu almışsın. Çok olsa keycaps alırsın bana kalırsa gri-sarı daha iyi.
SonJedı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 373 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - 3060 12Gb - Ddr5 3200 mHz - 180 Hz Asus VG279Q3A 27inc. Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #4 İade ile falan uğraşırsın, Hem beyaz olduğundan dolayı çabuk kirlenir. Tabii kendi kararın, sen bilirsin.
İade ile falan uğraşırsın, Hem beyaz olduğundan dolayı çabuk kirlenir. Tabii kendi kararın, sen bilirsin.
efekurt1907 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #5 pawEn dedi: İadeyle uğraşma bir de. Gönlünden gri-sarı geçmiş onu almışsın. Çok olsa keycaps alırsın bana kalırsa gri-sarı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız teşekkür ederim SonJedı dedi: İade ile falan uğraşırsın, Hem beyaz olduğundan dolayı çabuk kirlenir. Tabii kendi kararın, sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm sizin yorumlarınızla da tercihimi onayladım herkese teşekkürler
pawEn dedi: İadeyle uğraşma bir de. Gönlünden gri-sarı geçmiş onu almışsın. Çok olsa keycaps alırsın bana kalırsa gri-sarı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız teşekkür ederim SonJedı dedi: İade ile falan uğraşırsın, Hem beyaz olduğundan dolayı çabuk kirlenir. Tabii kendi kararın, sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm sizin yorumlarınızla da tercihimi onayladım herkese teşekkürler