Ajazz AK871 alınır mı?

Halen kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım 2 ayda bir pil değiştiriyorum cayır cayır kullanıyorum. FPS oyunlarında test yaptım çok profesyonel değilim ama hiçbir gecikme hissetmedim.
Sende ki blue switch mi yoksa red mi ?

Hocam farkındayım geç yazdığımın fakat Ajazz ak 873 veya 871 modeller gayet güvenilir sağlam ve aldığınızda pişman olmayacağınız klavyelerdir bilgilendirmek istedim.

Hocam enter ve Shift gibi tuşların altında beyaz bir sıvı olduğu söyleniyor bu nedir acaba?

Hocam hiçbir kopma yaşamadım illlaki gecikme vardır ama gözle görülecek değil pilli ben 950mAh Phillips şarjlı pil taktım.

Hocam AliExpress indiriminden aldim gelmesi 10 günü bulurda acaba hangi çeşit pil takılıyor ve sizin kullandığınızın linkini atabilir misiniz?

Normal kalem pil takıyorsun

Bana sorabilirsiniz 1 aydır kullanıyorum

Hocam benim de sorularım var da ben de sorayım dedim. FPS oyunlarında hiç kopma yaşıyor musunuz ya da çift tiklama ,basmama vs.

Bu klavyede Türkçe karakterler var mı? Ve şu an güncel fiyatı en ucuz nerede? AliExpress dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…