Vermeil Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #11 Bende 1.076,66TL gözüküyor hocam nasıl 600 tl
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 6 15 Temmuz 2024 #12 Vermeil dedi: Bende 1.076, 66TL gözüküyor hocam nasıl 600 TL Genişletmek için tıkla... Bende de öyle. Denemek için yeni hesap açtım ama tezgah galiba, 600 değilmiş
Vermeil dedi: Bende 1.076, 66TL gözüküyor hocam nasıl 600 TL Genişletmek için tıkla... Bende de öyle. Denemek için yeni hesap açtım ama tezgah galiba, 600 değilmiş
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #13 Hocam stok bitti çoktan.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Temmuz 2024 #14 Zaten gecikme sorunu var üzülmenin anlamı yok.
Bubble Megapat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 230 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #15 Bu satıcıdan bir şey almayın. İndirim yapıp sonra sıparişi iptal edip normal fiyattan satıyorlar. Official yazıyor ama gerçek mi bilemem.
Bu satıcıdan bir şey almayın. İndirim yapıp sonra sıparişi iptal edip normal fiyattan satıyorlar. Official yazıyor ama gerçek mi bilemem.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #16 Bubble dedi: Bu satıcıdan bir şey almayın. İndirim yapıp sonra sıparişi iptal edip normal fiyattan satıyorlar. Official yazıyor ama gerçek mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Etmedi kargoda benimki düzgün bilgi verin. belirsizz dedi: Zaten gecikme sorunu var üzülmenin anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Görelim hocam hissedilmeyecek gecikmeden bir şey olmaz.
Bubble dedi: Bu satıcıdan bir şey almayın. İndirim yapıp sonra sıparişi iptal edip normal fiyattan satıyorlar. Official yazıyor ama gerçek mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Etmedi kargoda benimki düzgün bilgi verin. belirsizz dedi: Zaten gecikme sorunu var üzülmenin anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Görelim hocam hissedilmeyecek gecikmeden bir şey olmaz.
Bubble Megapat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 230 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #17 Deniz d dedi: Etmedi kargoda benimki düzgün bilgi verin. Görelim hocam hissedilmeyecek gecikmeden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Düzgün bilgiden kastınız nedir? İndirim bitti diye siparişi iptal edebilecek kadar amatör bi firmadan bir şey almazdım.
Deniz d dedi: Etmedi kargoda benimki düzgün bilgi verin. Görelim hocam hissedilmeyecek gecikmeden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Düzgün bilgiden kastınız nedir? İndirim bitti diye siparişi iptal edebilecek kadar amatör bi firmadan bir şey almazdım.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #18 Bubble dedi: Düzgün bilgiden kastınız nedir? İndirim bitti diye siparişi iptal edebilecek kadar amatör bir firmadan bir şey almazdım. Eki Görüntüle 2254331 Eki Görüntüle 2254333 Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal satıcıya amatör demek?
Bubble dedi: Düzgün bilgiden kastınız nedir? İndirim bitti diye siparişi iptal edebilecek kadar amatör bir firmadan bir şey almazdım. Eki Görüntüle 2254331 Eki Görüntüle 2254333 Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal satıcıya amatör demek?
Bubble Megapat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 230 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #19 Deniz d dedi: Hocam orijinal satıcıya amatör demek? Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal olabilir ama uzun süredir böyle bir saçmalık görmemiştim.
Deniz d dedi: Hocam orijinal satıcıya amatör demek? Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal olabilir ama uzun süredir böyle bir saçmalık görmemiştim.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #20 Bubble dedi: Hocam orijinal olabilir ama uzun süredir böyle bir saçmalık görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız onda.
Bubble dedi: Hocam orijinal olabilir ama uzun süredir böyle bir saçmalık görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız onda.