blitz_tr
Hectopat
Daha fazla
Amazon üzerinden Ajazz AK992 klavye almayı istiyorum, Green görünümlü blue switchleriyle vergilerle beraber 2160TL'ye geliyor (mavi keycapsli olan transparan keycaps) ancak aynı modelin red switch olan türü 300 lira daha pahalı ve vergiye de ekstra 60 TL biniyor fark 360 TL oluyor, Green (blue) switch nasıldır, ekstra 360TL ödeyip aynısının red switchlisini mi almalıyım? Yoksa bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye var mı? Örneğin benzer fiyata AliExpress üzerinden AK820PRO alınabiliyor gift switchli ancak bu klavyede numpad bölümü yok ve keycapsları AK992 mavi keycapslı olanı gibi transparan ve kablosu coiled değil ayrıca paket içeriğinde yedek switch keycapsler yok, açıkçası sadece gift switchler ve pixel ekran için bu özelliklerden vazgeçesim gelmiyor. Evet biliyorum gift switchlerin sesi ASMR gibi ama keycapslerin baskılarının transparan olmaması beni soğutuyor.
Not: Daha önce kullandığım tek mekanik klavye ne yazık ki İncehesap'tan aldığım Lenovo Lecoo GK304 red switch gibi bir şeydi, bozuk geldi ve malın sağlam olduğu iddasıyla iade almadılar, 2 ay zorlanıp kullandım sonra 6 ay sonra tüketici hakem heyeti kararı sayesinde ayıplı mal sattıkları gerekçesiyle paramın değeri kaybolduktan sonra iadeyi sağlayabildim. Bu yüzden kötü bir klavye veya müşteri mağdur eden bir yerden almak istemiyorum.
Bu marka dışında da önerileriniz olursa açığım, bütçe 2500TL civarı.
Not: Daha önce kullandığım tek mekanik klavye ne yazık ki İncehesap'tan aldığım Lenovo Lecoo GK304 red switch gibi bir şeydi, bozuk geldi ve malın sağlam olduğu iddasıyla iade almadılar, 2 ay zorlanıp kullandım sonra 6 ay sonra tüketici hakem heyeti kararı sayesinde ayıplı mal sattıkları gerekçesiyle paramın değeri kaybolduktan sonra iadeyi sağlayabildim. Bu yüzden kötü bir klavye veya müşteri mağdur eden bir yerden almak istemiyorum.
Bu marka dışında da önerileriniz olursa açığım, bütçe 2500TL civarı.