Ajazz AK992 vs AK820 Pro vs Akko 3084B Plus

Bu 3 klavye arasında kaldım. Hangisi en mantıklısı?

Tam boy istiyorsanız AK992 çok mantıklı olur. Ancak onun harici Akko 3084b Plus daha mantıklı olur gibi geliyor. Ekran istiyorsanız onu bilemem de ekran hariç ben olsam Akko 3084b Plus alırdım. Ha sorarsanız 3'ü arasında seçimim ne olurdu diye AK992 veya illa Custom istemiyor iseniz ROG scope RX red alırdım. Bu kadar para verip tam boy alamamak bana mantıklı gelmiyor.

Tam boy istiyorsanız AK992 çok mantıklı olur. Ancak onun harici Akko 3084b Plus daha mantıklı olur gibi geliyor. Ekran istiyorsanız onu bilemem de ekran hariç ben olsam Akko 3084b Plus alırdım. Ha sorarsanız 3'ü arasında seçimim ne olurdu diye AK992 veya illa Custom istemiyor iseniz ROG scope RX red alırdım. Bu kadar para verip tam boy alamamak bana mantıklı gelmiyor.

O paraya tam klavye olmasına rağmen hotswap olmaması bana daha da mantıksız geliyor hocam. Ben 2. el klavye alma taraftarıyım şahsen klavyeye bu kadar vermek çok geliyor gözüme. Denizli'de 2. el güzel hotswap klavye satan olsa direk alıcam da işte...

Son düzenleme:
O paraya tam klavye olmasına rağmen hotswap olmaması bana daha da mantıksız geliyor hocam. Ben 2. el klavye alma taraftarıyım şahsen klavyeye bu kadar vermek çok geliyor gözüme. Denizli'de 2. el güzel hotswap klavye satan olsa direk alacağım da işte...

Hocam açıkçası ben de öyle düşünüyordum @kino'nun söylediklerine kadar. Hotswap olması falan güzel oluyor ancak çoğu çift tıklama olayı vs. klavyenin çipinden kaynaklı oluyor. RX red Switch'leri alıp da bozulamadıkça değiştirmenin mantığı yok sayılır ki bozulacağını da sanmıyorum. Ancak AK992 de çok mantıklı klavye gasket yapısında olması falan çok iyi.

Hocam açıkçası ben de öyle düşünüyordum @kino'nun söylediklerine kadar. Hotswap olması falan güzel oluyor ancak çoğu çift tıklama olayı vs. klavyenin çipinden kaynaklı oluyor. RX red Switch'leri alıp da bozulamadıkça değiştirmenin mantığı yok sayılır ki bozulacağını da sanmıyorum. Ancak AK992 de çok mantıklı klavye gasket yapısında olması falan çok iyi.

Ajazz AK820 Pro'nun 2. eli 1 kere kullanılmış yazıyor 0 sayılır 2300TL'ye alınır mı sizce? hocam?

@SF24 @Kaan Diktaş @SadeceYiğit hocam dayanamadım indirimdeki Akko 5087B Plus sipariş ettim bakalım nasıl :D. Horizon modelinin incelemesini yapmamışlar black/gold versiyonununkini yapmışlar büyük ihtimal aynıdır zaten. Normalde Ak992 alıcaktım tam istemedim TKL dursun elimde. Beğenmezsem satar 5075B Plus Dracula Castle alırım. Yanına ISO keyacps alabilirim Aliexpress'den veya başka bir yerden önerdiğiniz var mı? TR olmasına gerek yok.

Son düzenleme:
@SF24 @Kaan Diktaş @SadeceYiğit hocam dayanamadım indirimdeki Akko 5087b Plus sipariş ettim bakalım nasıl :D. Horizon modelinin incelemesini yapmamışlar black/gold versiyonununkini yapmışlar büyük ihtimal aynıdır zaten. Normalde AK992 alacaktım tam istemedim TKL dursun elimde. Beğenmezsem satar 5075b Plus dracula Castle alırım. Yanına ISO keyacps alabilirim AliExpress'den veya başka bir yerden önerdiğiniz var mı? TR olmasına gerek yok.

Gecikme şikayetleri mevcut ayrıca Switch'leri de kötü. Yapacak bir şey yok artık almışsın.

Gecikme şikayetleri mevcut ayrıca Switch'leri de kötü. Yapacak bir şey yok artık almışsın.
Switchleri fena gelmedi bana en kötü ileride Akko yellow veya piano alırım. Gecikme sorunu belirtilmemiş forumlarda. Var mı elinizde kaynak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı