Ajazz ALUX 68 HE vs Ajazz AK680 Max He

Bütçe
2200

Senzity

Femtopat
Daha fazla  

Ajazz ALUX 68 HE ön siparişte olduğu için indirimde şu anda.

Beyaz hali 51 dolara kadar iniyor ve kargoda ücretsiz. Kargolanmasının 4-5 hafta süreceği yazıyor fakat 350 TL indirimde olduğu için beklemeye değer mi bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisinden birini alabilirim bütçem 2200

Evet hocam hem malzeme kalitesi kötü ve alan kişilerde 2. haftadan sonra çift basma basmama sorunları olmuş

Bütçede alabileceğin en iyi klavye AKKO FUN60 hocam attığımı alın bence

2259 tl

Ajazz ürünleri çok tavsiye etmem bendede vardı sorunlar çıkarıyolar

Çok rekabetçi oyun oynayan birisi değilim fakat dediğiniz gibi fun60 wireless 1k wired 8k olduğu için daha mantıklı gibi

Keycaps tuşları biraz kötü durduğu için şüpheliydimde fun60 pro rekabetçi oyunlar için daha mantıklı. Yazım hissiyatı açısından ve malzeme kalitesinden ak680 daha iyi

Fakat kargo dahil fun60 pro 2328 tlye denk geliyor

Sizin tercihiniz hocam bana göre bu klavye attıklarınızıdan daha güzel

Ajazz AK680 Max daha mantikli Fun60 Pro'dan. PBT ve malzeme olarak bir tık daha basarili. Yazim hissiyatida daha iyi.

Şansıma Monsgeek fun60 proyu 35 dolardan 32 dolara düşürmüş. kargoda dahil 2100 tlye denk geliyor.

fakat 2 ila 3 hafta arasında geleceği yaziyor o konuda kararsızım birazcık. Almak isteyen varsa,3 hafta bekleyebilirim derse fun 60 şuanda kaçmaz gibi fakat ben hem beklememek için hemde taksit yapacağım için ak680 aliyorum

Fun60 pro'yu bu fiyata almaktansa yine AK680 Max daha mantikli olur. PBT kalitesi ve yazim hissiyati daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…