Ajazz ALUX 68 MAX alınır mı?

Bütçe
2500-3000
bende jet75 vardı hocam 3 ay kullandım rgb sorunu çıktı led yanmamaya başladı iade ettim

Hayır oldukça kaliteli bir model he 75 tri ile aynı switchi kullanıyorlar ekran gibi özellikler artı olarak gibi düşünün.
hocam hiç ısınamadım baktım ama hem 2 ekran hem dokunmatik falan pazarlama numarası gibi geliyor ajazz ak820 pro nasıldır daha bilinen bir model veya aula gibi diğer markalardan öneriniz varmı kaliteli premium his versin

Son düzenleme:
fun60 max shine.
68 altı hiç inemem. bide manyetik zorunlu olmadığı sürece alınacak bir klavye değil bende ilk çıktığı zaman 2000 küsür dü şu anki fiyatı pek muhim değil

manyetik zorunlu değil ak870 çok hoşuma gitti bunlar arasından sadece kaliteli mümkünse alüminyum mümkünse de kablosuz veya hangi premium his varsa
alüminyum alacağım diye manyetiğe kayma derim. Alux68 hem giriş seviye bir manyetik. Ses ve hissiyatı zaten çok iyi değil üstüne alu daha sert yapıyor sesi. Bu bütçede mekanik tercih et derim. Alüminyum mekanik ikinci elden bulursun 3 bin civarına. Yunzii AL71, AL68, AL66, AL75.

Bu modellere bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…