Ajazz I305PRO nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Hepsiburada'da böyle bir mouse buldum. Şekli gerçekten G Pro Wireless'a çok benziyor. Paw 3338 optical sensor kullanıyor. Hem Wireless hem de kablolu şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca hem pembe hem de siyah renk seçenekleri var. Siyah rengi çok hoşuma gitti. Sizce oyunlarda sorun yaşatır mı? Sizce alınır mı?

@AirJET ve @FlexR hocalarım sizin bu konularda iyi olduğunuzu düşünerekten sizi etiketliyorum, umarım görürsünüz. Mouseta 3338 sensör bulunmakta(dünyadaki en iyi 3.sensör). 800 mAh bataryaya sahip. Huano Blue dot Switch'lere sahip. Tek kötü yanı sanırım 103 gram olması. Type-C girişine sahip kablolu ve kablosuz kullanılabiliyor.

Son düzenleme:
Bu fiyatta imkansız, yurt dışından geldiği için, vergiler dahil değil fiyatı bu.

Hepsiburada'da böyle bir mouse buldum. Şekli gerçekten G PRO Wireless'a çok benziyor. Paw 3338 optical sensor kullanıyor. Hem Wireless hem de kablolu şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca hem pembe hem de siyah renk seçenekleri var. Siyah rengi çok hoşuma gitti. Sizce oyunlarda sorun yaşatır mı? Sizce alınır mı?

@AirJET ve @FlexR hocalarım sizin bu konularda iyi olduğunuzu düşünerekten sizi etiketliyorum, umarım görürsünüz. Mouseta 3338 sensör bulunmakta(dünyadaki en iyi 3.sensör). 800 mAh bataryaya sahip. Huano Blue dot Switch'lere sahip. Tek kötü yanı sanırım 103 gram olması. Type-C girişine sahip kablolu ve kablosuz kullanılabiliyor.

Bu fare vergisiyle falan 500 TL civarına denk gelecek onun yerine daha bilindik bir markanın faresini tercih etmeni öneririm.

Bu fiyatta imkansız, yurt dışından geldiği için, vergiler dahil değil fiyatı bu.

Vergi, kargo dahil ama garantisi yok. Sadece 14 gün içinde iade imkanı var. Ürünü beğendim ne düşünüyorsunuz?
Bu fare vergisiyle falan 500 TL civarına denk gelecek onun yerine daha bilindik bir markanın faresini tercih etmeni öneririm.

Hocam eskiden kargo, vergi dahil değildi şu anki fiyat her şey dahil diye biliyorum. Mouse hakkında ne düşünüyorsunuz. Aklımda G305'e Kailh GM 8.0 takmakta var ama lehim işi korkutuyor. @AirJET @FlexR

Son düzenleme:
Vergi, kargo dahil ama garantisi yok. Sadece 14 gün içinde iade imkanı var. Ürünü beğendim ne düşünüyorsunuz?

Hocam eskiden kargo, vergi dahil değildi şu anki fiyat her şey dahil diye biliyorum. Mouse hakkında ne düşünüyorsunuz. Aklımda G305'e Kailh GM 8.0 takmakta var ama lehim işi korkutuyor. @AirJET @FlexR

Benim elimde de G305 mevcut ve GM 2.0 ya da huano Blue Shell Blue dot Switch takmayı düşünüyorum istersen onları da araştırabilirsin ayrıca fareyi söküp Switch kısımlarını herhangi bir elektronik tamircisine götürürsen çok kolay bir şekilde taktırabilirsin senden 10-15 TL para alır ya da hiç almaz çünkü aşırı kolay bir işlem.

Benim elimde de G305 mevcut ve GM 2.0 ya da huano Blue Shell Blue dot Switch takmayı düşünüyorum istersen onları da araştırabilirsin ayrıca fareyi söküp Switch kısımlarını herhangi bir elektronik tamircisine götürürsen çok kolay bir şekilde taktırabilirsin sende 10-15 TL para alır ya da hiç almaz çünkü aşırı kolay bir işlem.

Sizce Ajazz'ı alınır mı haste de düşünüyorum. M42 de güzel ama Omron kullanıyor. Model o yu hiç saymıyorum bile. Ttc Gold olduğu için haste de alabilirim ama bu mouse çok hoşuma gitti. Orochi V2 bekliyorum ama biraz küçük, elime gelmeyebilir. 19,5 CM elim var, clawım.

Sizce Ajazz'ı alınır mı haste de düşünüyorum. M42 de güzel ama Omron kullanıyor. Model o yu hiç saymıyorum bile. Ttc Gold olduğu için haste de alabilirim ama bu mouse çok hoşuma gitti. Orochi V2 bekliyorum ama biraz küçük, elime gelmeyebilir. 19,5 CM elim var, clawım.

Bence ajazz yerine HyperX haste faresini almanı öneririm çünkü kablosuz farelerde marka önemlidir eğer bilinmeyen bir markanın faresini alırsan kablosuz olarak sorun yaşarsın ve aldığına değmez.

Omron, alınmaması için sebep yok, M42 sorunlu değil.
Glorious Model O'nun nesi var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı