Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2025 #1 Dolap'ta gördüm ve hoşuma gitti. Adam hiç açılmamış satıyor ve piyasaya göre uygun bir fiyata. Linki bırakıyorum. Sizce alınır mı? Ya da başka önerileriniz var mı?
Dolap'ta gördüm ve hoşuma gitti. Adam hiç açılmamış satıyor ve piyasaya göre uygun bir fiyata. Linki bırakıyorum. Sizce alınır mı? Ya da başka önerileriniz var mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.339 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Iyzico cashbackleri ile 1500 liraya geliyor. Ajazzin fiyatı ne? Link acilmiyor bende.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Iyzico cashbackleri ile 1500 liraya geliyor. Ajazzin fiyatı ne? Link acilmiyor bende.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 31 Mart 2025 #3 Sıfırı amazonda 1950 tl'ye satılıyor. Neden 450 tl fark için faturasız kim olduğu belli olmayan iade edemeyeceğin bir mouseyi alasın kı?
Sıfırı amazonda 1950 tl'ye satılıyor. Neden 450 tl fark için faturasız kim olduğu belli olmayan iade edemeyeceğin bir mouseyi alasın kı?
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2025 #4 kxy dedi: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Iyzico cashbackleri ile 1500 liraya geliyor. Ajazzin fiyatı ne? Link acilmiyor bende. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile konuştum 1500 son dedi anlaştık.
kxy dedi: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Iyzico cashbackleri ile 1500 liraya geliyor. Ajazzin fiyatı ne? Link acilmiyor bende. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile konuştum 1500 son dedi anlaştık.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.339 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #5 Zwesta dedi: Satıcı ile konuştum 1500 son dedi anlaştık. Genişletmek için tıkla... Asla alinmaz hocam. 1000 lira uzerine alinacak bir mouse degil. MCU olarak kotu ve malzeme kalitesi yerlerde. Attigim modele bakin.
Zwesta dedi: Satıcı ile konuştum 1500 son dedi anlaştık. Genişletmek için tıkla... Asla alinmaz hocam. 1000 lira uzerine alinacak bir mouse degil. MCU olarak kotu ve malzeme kalitesi yerlerde. Attigim modele bakin.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2025 #6 Uber Lodos dedi: Sıfırı amazonda 1950 tl'ye satılıyor. Neden 450 tl fark için faturasız kim olduğu belli olmayan iade edemeyeceğin bir mouseyi alasın kı? Genişletmek için tıkla... 1500'üm var çünkü
Uber Lodos dedi: Sıfırı amazonda 1950 tl'ye satılıyor. Neden 450 tl fark için faturasız kim olduğu belli olmayan iade edemeyeceğin bir mouseyi alasın kı? Genişletmek için tıkla... 1500'üm var çünkü
6 699702 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 453 Çözümler 1 31 Mart 2025 #7 Ben kullanıyorum şuanlık baya iyi ama 1500'e alınır mı bilemedim. Temudan kupon ile aldım ben.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2025 #8 kxy dedi: Asla alinmaz hocam. 1000 lira uzerine alinacak bir mouse degil. MCU olarak kotu ve malzeme kalitesi yerlerde. Attigim modele bakin. Genişletmek için tıkla... 2k toplarsam alırım hocam teşekkür ederim.
kxy dedi: Asla alinmaz hocam. 1000 lira uzerine alinacak bir mouse degil. MCU olarak kotu ve malzeme kalitesi yerlerde. Attigim modele bakin. Genişletmek için tıkla... 2k toplarsam alırım hocam teşekkür ederim.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.339 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #9 Zwesta dedi: 2k toplarsam alırım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Toplayamazsanız bu modele bakın. Ilk attigim model iyzico cashbackleri ile 500 lira geri veriyor liraya dusuyor. Yinede 2k bakiyeniz olmasi lazim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rapoo-vt9-air-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html
Zwesta dedi: 2k toplarsam alırım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Toplayamazsanız bu modele bakın. Ilk attigim model iyzico cashbackleri ile 500 lira geri veriyor liraya dusuyor. Yinede 2k bakiyeniz olmasi lazim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rapoo-vt9-air-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2025 #10 699702 dedi: Ben kullanıyorum şu anlık bayağı iyi ama 1500'e alınır mı? Bilemedim. Temu'dan kupon ile aldım ben. Genişletmek için tıkla... İnternete baktığımda Temu'dan gelenlerin orijinale göre eksik donanım ve özellikli olduğu söylenmişti o sebeple Temu'dan bakmadım.
699702 dedi: Ben kullanıyorum şu anlık bayağı iyi ama 1500'e alınır mı? Bilemedim. Temu'dan kupon ile aldım ben. Genişletmek için tıkla... İnternete baktığımda Temu'dan gelenlerin orijinale göre eksik donanım ve özellikli olduğu söylenmişti o sebeple Temu'dan bakmadım.