Ajazz J159 Pro alınır mı?

Bütçe
1500
Çok teşekkür ederim hocam 2000 toplayınca alacağım.

İfadeler: kxy
@kxy hocam bu arada bu farenin siyahı var mı bulamadım çünkü.

Tamamdır hocam.

Bugün vergiyle 700 TL'ye aldım Temu'dan, 500 TL'ye 1 hafta önce düz olanı almıştım bugün geldi kullanamadım daha Pro'yu alınca direkt yeğenime verdim belki yarın deneyebilirim. İyi duruyor. Temu'da cihazda ve hesapta ilk alışverişin olması lazım, biraz da reklam bulmakla uğraştım, uğraştırdı yani.

Tek kafama takılan dongle zarar görürse 2.4ghz özelliğini nasıl kullanacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-02-19-54-50-309_com.einnovation.temu.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlı olsun, dongle olmadan kullanamazsınız. Bluetooth ile kullanırsınız 1k Polling Rate ile.

Hayırlı olsun, dongle olmadan kullanamazsınız. Bluetooth ile kullanırsınız 1k Polling Rate ile.

Sağolasın hocam, 1k iyi aslında iş görür. Akşam dualı kısa bir süre denedim beğendim. Aniden dönerken falan takılmıyor, elime küçük geldi ama daha iyi hareket olanağı tanıyor.

Sağolasın hocam, 1k iyi aslında iş görür. Akşam dualı kısa bir süre denedim beğendim. Aniden dönerken falan takılmıyor, elime küçük geldi ama daha iyi hareket olanağı tanıyor.
Mouse baya küçük, ama atik ve baya hafif. Çok ucuza almışsınız zaten mükemmel alışveriş

Maalesef hocam A5 ultranin siyah rengi stoklarda yok diye biliyorum hatta Türkiye'ye bile getirtmemis olabilirler. Normalde var.
Hocam stok kalmamış verdiğiniz modelin. Şuan elimde 2000 TL bütçe var. Başka bir mause önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…