Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.497 Makaleler 3 Çözümler 89 Bugün 18:12 #1 Arkadaşlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum, özellikle tekerleği için. Ama sitesinde ışıklar açıkken parlaklık, kapalıyken ses için kullanıldığı yazıyor bunu yazılımından sadece ses için değiştirebiliyor muyuz? Kullanan arkadaş varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum, özellikle tekerleği için. Ama sitesinde ışıklar açıkken parlaklık, kapalıyken ses için kullanıldığı yazıyor bunu yazılımından sadece ses için değiştirebiliyor muyuz? Kullanan arkadaş varsa yazabilir mi?
Çözüm Lukatmi Bugün 18:15 Ses tekerleğinin solunda küçük bir tuş var. Onunla ayarlanıyor olması lazım.
Lukatmi Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 590 Çözümler 3 Yer Queens, NY Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-58-52KA HP 15S-EQ1038NT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 18:15 #2 Ses tekerleğinin solunda küçük bir tuş var. Onunla ayarlanıyor olması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.497 Makaleler 3 Çözümler 89 Bugün 18:16 #3 Lukatmi dedi: Ses tekerleğinin solunda küçük bir tuş var. Onunla ayarlanıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi fark ettim mod tuşuna benzettim çok yakından bakınca simgesi gözüküyormuş. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Lukatmi dedi: Ses tekerleğinin solunda küçük bir tuş var. Onunla ayarlanıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi fark ettim mod tuşuna benzettim çok yakından bakınca simgesi gözüküyormuş. Teşekkürler.