W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 2 Ocak 2024 #1 Motionless IN White dedi: AK992'de de AK680'de de Brown Switch almanızı öneririm. Ben alacak olsam numpadsiz tercih ederdim ve AK680'in Brown Switch olanını alıp geçerdim. 21 Dolara bedava bir klavye. Komisyon kesilmiyor o anki kur ile ne kadar tutuyorsa onu kesiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klavyede RGB var mı ?
Motionless IN White dedi: AK992'de de AK680'de de Brown Switch almanızı öneririm. Ben alacak olsam numpadsiz tercih ederdim ve AK680'in Brown Switch olanını alıp geçerdim. 21 Dolara bedava bir klavye. Komisyon kesilmiyor o anki kur ile ne kadar tutuyorsa onu kesiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klavyede RGB var mı ?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 WWxSunSet dedi: Hocam bu klavyede RGB var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet var.
W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 2 Ocak 2024 #3 MuratTheFounder dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Peki tek renk mi yoksa değişiyor mu ?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 WWxSunSet dedi: Peki tek renk mi yoksa değişiyor mu ? Hocam sizin hesap ban yedi mi konudan alakasız ama Genişletmek için tıkla... Yok yemedi hocam. İstediğin gibi ayarlayabiliyorsun diye biliyorum bu arada RGBsini ister tek ister değişen şekilde.
WWxSunSet dedi: Peki tek renk mi yoksa değişiyor mu ? Hocam sizin hesap ban yedi mi konudan alakasız ama Genişletmek için tıkla... Yok yemedi hocam. İstediğin gibi ayarlayabiliyorsun diye biliyorum bu arada RGBsini ister tek ister değişen şekilde.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 2 Ocak 2024 #5 Gelirse bizede öğreneceğiz.(Benim mesajım niye buraya alındı moderatörler) MuratTheFounder dedi: Yok yemedi hocam. İstediğin gibi ayarlayabiliyorsun diye biliyorum bu arada RGBsini ister tek ister değişen şekilde. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 2 Ocak 2024
Gelirse bizede öğreneceğiz.(Benim mesajım niye buraya alındı moderatörler) MuratTheFounder dedi: Yok yemedi hocam. İstediğin gibi ayarlayabiliyorsun diye biliyorum bu arada RGBsini ister tek ister değişen şekilde. Genişletmek için tıkla...
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.508 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 2 Ocak 2024 #6 Evet RGB var. Renkleri de değiştirebiliyorsunuz ancak kısayollarını bilmiyorum kutunun arka kısmında gösteriyorlar.
Evet RGB var. Renkleri de değiştirebiliyorsunuz ancak kısayollarını bilmiyorum kutunun arka kısmında gösteriyorlar.