theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 7 Mayıs 2023 #1 @MuratTheFounder hocam Ajazz markasının klavyeleri iyi midir? Son düzenleme: 7 Mayıs 2023
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Ajazz ucuz ve yaklaşılmaması gereken bir markadır.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 7 Mayıs 2023 #3 Bunun gibi bazı modellerinin forumda önerildiğini görmüştüm. Marka değil de modele göre yorum yapmak daha doğru olur. Ajazz AK33 Black Klavye Ajazz AK33 Black Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Bunun gibi bazı modellerinin forumda önerildiğini görmüştüm. Marka değil de modele göre yorum yapmak daha doğru olur. Ajazz AK33 Black Klavye Ajazz AK33 Black Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Hocam Ajazz markası fiyatı da görülüğü gibi ucuz bir marka oldugu icin herifler parası kadar kaliteli malzeme koyuyor ucuz etin yahnisi yenmez.O yüzden söyledim
Hocam Ajazz markası fiyatı da görülüğü gibi ucuz bir marka oldugu icin herifler parası kadar kaliteli malzeme koyuyor ucuz etin yahnisi yenmez.O yüzden söyledim