O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Merhaba hocalarım, bu klavyeyi 2 saat önce aldım. Keycaps bakıyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.911 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Nisan 2025 #2 onurcanzx dedi: Merhaba hocalarım, bu klavyeyi 2 saat önce aldım. Keycaps bakıyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Renk?
onurcanzx dedi: Merhaba hocalarım, bu klavyeyi 2 saat önce aldım. Keycaps bakıyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Renk?
O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 beyaz tercihimdir ama fark etmez
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.911 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Nisan 2025 #4 onurcanzx dedi: Beyaz tercihimdir ama fark etmez. Genişletmek için tıkla... Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı ilginizi çekerse öneririm ama ışık geçirmiyor haberiniz olsun.
onurcanzx dedi: Beyaz tercihimdir ama fark etmez. Genişletmek için tıkla... Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı ilginizi çekerse öneririm ama ışık geçirmiyor haberiniz olsun.
O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #5 Mantar09 dedi: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı ilginizi çekerse öneririm ama ışık geçirmiyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... hocam daha uygun bişeyler bakıyorum
Mantar09 dedi: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı ilginizi çekerse öneririm ama ışık geçirmiyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... hocam daha uygun bişeyler bakıyorum