K ktursin Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Selam üç klavye arasında kaldım. Üçünden biri alınabilir mi? Bütçe olarak maksimum 1000 TL ayırabiliyorum daha iyi bir mekanik klavye önerisi olarak varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Selam üç klavye arasında kaldım. Üçünden biri alınabilir mi? Bütçe olarak maksimum 1000 TL ayırabiliyorum daha iyi bir mekanik klavye önerisi olarak varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 11 Mart 2023 #2 Yurtdışı bakarsanız buna bakın bende almayı düşünüyorum 42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Sepette 575e düşüyor fakat vergilerle beraber 800e falan denk geliyor klavyenin YouTube'dan incelemelerine de bakabilirsiniz.
Yurtdışı bakarsanız buna bakın bende almayı düşünüyorum 42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Sepette 575e düşüyor fakat vergilerle beraber 800e falan denk geliyor klavyenin YouTube'dan incelemelerine de bakabilirsiniz.
K ktursin Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 520199 dedi: Yurtdışı bakarsanız buna bakın bende almayı düşünüyorum 42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Sepette 575e düşüyor fakat vergilerle beraber 800e falan denk geliyor klavyenin YouTube'dan incelemelerine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Switch markası belli mi acaba bunun?
520199 dedi: Yurtdışı bakarsanız buna bakın bende almayı düşünüyorum 42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Sepette 575e düşüyor fakat vergilerle beraber 800e falan denk geliyor klavyenin YouTube'dan incelemelerine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Switch markası belli mi acaba bunun?
5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 11 Mart 2023 #4 ktursin dedi: Switch markası belli mi acaba bunun? Genişletmek için tıkla... Hocam yalan olmasın bilmiyorum markasını internette vardır belki Hocam sanırım gateron ama emin değilim hot-swap özelliği de varmış
ktursin dedi: Switch markası belli mi acaba bunun? Genişletmek için tıkla... Hocam yalan olmasın bilmiyorum markasını internette vardır belki Hocam sanırım gateron ama emin değilim hot-swap özelliği de varmış
K ktursin Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 520199 dedi: Hocam yalan olmasın bilmiyorum markasını internette vardır belki Hocam sanırım gateron ama emin değilim hot-swap özelliği de varmış Genişletmek için tıkla... Kumaranın bunlardan çok daha kaliteli olduğuna dair geri dönüşler okudum ama tam emin değilim
520199 dedi: Hocam yalan olmasın bilmiyorum markasını internette vardır belki Hocam sanırım gateron ama emin değilim hot-swap özelliği de varmış Genişletmek için tıkla... Kumaranın bunlardan çok daha kaliteli olduğuna dair geri dönüşler okudum ama tam emin değilim
5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 11 Mart 2023 #6 ktursin dedi: Kumaranın bunlardan çok daha kaliteli olduğuna dair geri dönüşler okudum ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam kumarayı bende öneriyordum alacaktım hatta fakat şu an aşırı pahalanmış ve o fiyatı hakettiğini düşünmüyoprum siyah 1300TL diyor beyaz yine 978TL alacaksanız beyazı alın 1300TL verebiliyorsanız bunu alın daha iyi HyperX Alloy MKW100 Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ktursin dedi: Kumaranın bunlardan çok daha kaliteli olduğuna dair geri dönüşler okudum ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam kumarayı bende öneriyordum alacaktım hatta fakat şu an aşırı pahalanmış ve o fiyatı hakettiğini düşünmüyoprum siyah 1300TL diyor beyaz yine 978TL alacaksanız beyazı alın 1300TL verebiliyorsanız bunu alın daha iyi HyperX Alloy MKW100 Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe